Stories about #yummy

Instagram #yummy hashtag medias

Strawberry Cheesecake 🍓
. .
.
.
.
#cakecraversdestination #wiltoncakes #cakeboss #acdmagazine #cupcakejemma #sugargeekshow #fondantdecoration #tastingtable #bakeyourworldhappy #buttercream #buttercreamfrosting #cakedecorating #cakelover #cakestagram #instaphoto #cakeart #sweet #fresh #homemade #yummy #delicious #cake #bhgbaking #f52gram #cakeblogger #thebakefeed #homebaker #ibadancakes #ibadanbaker #bakinglove
Yakin gamau dapet penghasilan kayak mereka?
Yakin kamu udah puas dengan penghasilanmu skrg? Yg habis buat byr ini dan itu😯
Di bisnis ini ga kenal tgl tua lho. Tiap hari gaji 350rb-1juta

Join disini ga akan nyesel kak, malahan ini jadi investasi kamu yg bener2 bisa kamu miliki dan ada ditangan kamu sendiri 😆

Jadi gimana? Masih ragu? Cek home deh kak udah banyak bukti kok masih aja ragu

HARI INI ada promo menarik 😘😘
FIX JOIN. CHAT ME. 085959790967

buat yang mau jadi jutawan aja😜

#bisnissampingan
#bisnisbooming2018like4like
#bisnisbooming2018 
#ontheroad 
#lnstaago 
#instagood 
#instadaily 
#photooftheday 
#likeforlikes 
#likeforfollow 
#like4likes 
#like4follow 
#instapic 
#instagram 
#latepost 
#pictoftheday 
#instafood
#yummy 
#food 
#bisnissemuaorang 
#bisnisiburumahtangga 
#bisnisonlinemudah
#mobillegend
#tiktokhot 
#bisnisirtkeceedasteran

Yakin gamau dapet penghasilan kayak mereka? Yakin kamu udah puas dengan penghasilanmu skrg? Yg habis buat byr ini dan itu😯 Di bisnis ini ga kenal tgl tua lho. Tiap hari gaji 350rb-1juta Join disini ga akan nyesel kak, malahan ini jadi investasi kamu yg bener2 bisa kamu miliki dan ada ditangan kamu sendiri 😆 Jadi gimana? Masih ragu? Cek home deh kak udah banyak bukti kok masih aja ragu HARI INI ada promo menarik 😘😘 FIX JOIN. CHAT ME. 085959790967 buat yang mau jadi jutawan aja😜 #bisnissampingan  #bisnisbooming2018like4like  #bisnisbooming2018  #ontheroad  #lnstaago  #instagood  #instadaily  #photooftheday  #likeforlikes  #likeforfollow  #like4likes  #like4follow  #instapic  #instagram  #latepost  #pictoftheday  #instafood  #yummy  #food  #bisnissemuaorang  #bisnisiburumahtangga  #bisnisonlinemudah  #mobillegend  #tiktokhot  #bisnisirtkeceedasteran 

Another great family classic meal, it’s Popiah time 
Et les repas familiaux continuent ce week-end avec l’excellent Popiah 
#popiah #familyweekend  #20centstyle #familydays  #familytimes  #familymoments  #familyday  #familylife  #familyselfie  #lovefamilytime  #foodie  #yummy  #foodblogger  #foodshare  #delicous  #tasty  #foodism  #foodlover  #kl #kualalumpur  #problogging  #bloggeroutfit  #bloggerlife  #bloggerslife  #lifestyleblogging #foodporn #familytime #melaka

Another great family classic meal, it’s Popiah time Et les repas familiaux continuent ce week-end avec l’excellent Popiah #popiah  #familyweekend  #20centstyle  #familydays  #familytimes  #familymoments  #familyday  #familylife  #familyselfie  #lovefamilytime  #foodie  #yummy  #foodblogger  #foodshare  #delicous  #tasty  #foodism  #foodlover  #kl  #kualalumpur  #problogging  #bloggeroutfit  #bloggerlife  #bloggerslife  #lifestyleblogging  #foodporn  #familytime  #melaka 

ขอบคุณที่เป็นคนน่ารักตลอดเวลานะคะ ดีใจจุงได้เจอกันเม้ามอยยาวๆ รักป้านุ๊กฝุดๆคร่า💜🤗❤️ #Bangkok #Thailand #Yummy #Delicious #food #drinks #FoodBlogger #รักอิ่มอิ่มนักชิมตัวแม่ #FoodSpace #Oum2019

ขอบคุณที่เป็นคนน่ารักตลอดเวลานะคะ ดีใจจุงได้เจอกันเม้ามอยยาวๆ รักป้านุ๊กฝุดๆคร่า💜🤗❤️ #Bangkok  #Thailand  #Yummy  #Delicious  #food  #drinks  #FoodBlogger  #ร ักอิ่มอิ่มนักชิมตัวแม่ #FoodSpace  #Oum2019 

😍😋Yes or No?🎂🍰Tag your friends👬👭👇
🔔Desserts Recipes👉LINK IN OUR BIO👈
🍫Follow @planet.bakuu
.
.
#choco #dessert #food #desserts #foodporn #yum #yummy #foodforfoodies #foodpics #instafood #sweet #chocolate #cake #icecream #dessertporn #delish #foods #delicious #tasty #eat #eating #sweet #sweettooth#junkfood #nutella #instadessert #desserttable #cheesecake #oreo #cookies

😍😋Yes or No?🎂🍰Tag your friends👬👭👇 🔔Desserts Recipes👉LINK IN OUR BIO👈 🍫Follow @planet.bakuu . . #choco  #dessert  #food  #desserts  #foodporn  #yum  #yummy  #foodforfoodies  #foodpics  #instafood  #sweet  #chocolate  #cake  #icecream  #dessertporn  #delish  #foods  #delicious  #tasty  #eat  #eating  #sweet  #sweettooth #junkfood  #nutella  #instadessert  #desserttable  #cheesecake  #oreo  #cookies 

Yakin gamau dapet penghasilan kayak mereka?
Yakin kamu udah puas dengan penghasilanmu skrg? Yg habis buat byr ini dan itu😯
Di bisnis ini ga kenal tgl tua lho. Tiap hari gaji 350rb-1juta

Join disini ga akan nyesel kak, malahan ini jadi investasi kamu yg bener2 bisa kamu miliki dan ada ditangan kamu sendiri 😆

Jadi gimana? Masih ragu? Cek home deh kak udah banyak bukti kok masih aja ragu

HARI INI ada promo menarik 😘😘
FIX JOIN. CHAT ME. 085959790967

buat yang mau jadi jutawan aja😜

#bisnissampingan
#bisnisbooming2018like4like
#bisnisbooming2018 
#ontheroad 
#lnstaago 
#instagood 
#instadaily 
#photooftheday 
#likeforlikes 
#likeforfollow 
#like4likes 
#like4follow 
#instapic 
#instagram 
#latepost 
#pictoftheday 
#instafood
#yummy 
#food 
#bisnissemuaorang 
#bisnisiburumahtangga 
#bisnisonlinemudah
#mobillegend
#tiktokhot 
#bisnisirtkeceedasteran

Yakin gamau dapet penghasilan kayak mereka? Yakin kamu udah puas dengan penghasilanmu skrg? Yg habis buat byr ini dan itu😯 Di bisnis ini ga kenal tgl tua lho. Tiap hari gaji 350rb-1juta Join disini ga akan nyesel kak, malahan ini jadi investasi kamu yg bener2 bisa kamu miliki dan ada ditangan kamu sendiri 😆 Jadi gimana? Masih ragu? Cek home deh kak udah banyak bukti kok masih aja ragu HARI INI ada promo menarik 😘😘 FIX JOIN. CHAT ME. 085959790967 buat yang mau jadi jutawan aja😜 #bisnissampingan  #bisnisbooming2018like4like  #bisnisbooming2018  #ontheroad  #lnstaago  #instagood  #instadaily  #photooftheday  #likeforlikes  #likeforfollow  #like4likes  #like4follow  #instapic  #instagram  #latepost  #pictoftheday  #instafood  #yummy  #food  #bisnissemuaorang  #bisnisiburumahtangga  #bisnisonlinemudah  #mobillegend  #tiktokhot  #bisnisirtkeceedasteran 

天草

最近のベスト商品

スジアラさん
ミーバイさん

本当に凄かった。。 豊洲市場で
1番の自信が御座います。

産地良し
〆方良し
捌き良し

三方良し。 
半身は熟成させてます。
1か月以上はもつであろう。

#fish #鮮魚 #魚 #food #foodporn #foodie #fresh #美食  #delicious #goodtime #japanese #culture #f4f #fff #lfl #l4l #hongkong  #sushi  #寿司好きな人と繋がりたい #商社 #香港  #foodgasm  #japanesefood  #海鮮  #foodstagram #instafood #foodpics  #instagood  #yummy

天草 最近のベスト商品 スジアラさん ミーバイさん 本当に凄かった。。 豊洲市場で 1番の自信が御座います。 産地良し 〆方良し 捌き良し 三方良し。 半身は熟成させてます。 1か月以上はもつであろう。 #fish  #鮮魚  #魚  #food  #foodporn  #foodie  #fresh  #美食  #delicious  #goodtime  #japanese  #culture  #f4f  #fff  #lfl  #l4l  #hongkong  #sushi  #寿司好きな人と繋がりたい  #商社  #香港  #foodgasm  #japanesefood  #海鮮  #foodstagram  #instafood  #foodpics  #instagood  #yummy 

#털보네순대국 
신림에있는 순대국 맛집!! 진짜 인생 순대국이다ㅜㅜ 너무 맛있었던..ㅎ 나는 원래 순대국에 별도의 간이나 다데기를 넣지않는 편인데 처음에는 음식이 나오자마자 국물한입, 두번째에는 새우젓을 넣고 먹다가 중간쯔음에 다데기를 넣어서 먹어봤다̆̈ 내취향은 소량의 새우젓 간정도..? 아무튼 너무 맛있었던 순대국ㅎㅎ 국물이 진국이다̆̈ 진국👍
.
.
.
.
#털보네순대국 #인생순대국 #열무김치jmt #신림맛집 #신림 #인스타푸드 #인스타푸드그램 #먹방 #먹스타그램 #먹방스타그램 #푸드스타그램 #서울맛집 맛집 #신림맛집베스트 #좋아요 #jmt #jmtgr #instagood #instafood #instalike #food #foodstagram #foodie #foodlover #foodpic #foodpost #yummy

#털보네순대국  신림에있는 순대국 맛집!! 진짜 인생 순대국이다ㅜㅜ 너무 맛있었던..ㅎ 나는 원래 순대국에 별도의 간이나 다데기를 넣지않는 편인데 처음에는 음식이 나오자마자 국물한입, 두번째에는 새우젓을 넣고 먹다가 중간쯔음에 다데기를 넣어서 먹어봤다̆̈ 내취향은 소량의 새우젓 간정도..? 아무튼 너무 맛있었던 순대국ㅎㅎ 국물이 진국이다̆̈ 진국👍 . . . . #털보네순대국  #인생순대국  #열무김치jmt  #신림맛집  #신림  #인스타푸드  #인스타푸드그램  #먹방  #먹스타그램  #먹방스타그램  #푸드스타그램  #서울맛집  맛집 #신림맛집베스트  #좋아요  #jmt  #jmtgr  #instagood  #instafood  #instalike  #food  #foodstagram  #foodie  #foodlover  #foodpic  #foodpost  #yummy 

.
中華を堪能しました🇨🇳 安定の新橋亭

麻婆豆腐は最強です👍

#food #foodie #foodpic #foodporn #lunch #japanesefood #chinesefood  #instalike #instagood #instapic #likes #l4l #l4f #likeforfollow #likeforlikes #followme #yummy #そとごはん #外食 #中華 #麻婆豆腐 #ビール #新橋 #新橋亭 #ランチ #おひるごはん #昼飯 #いいね #いいね返し
brownies birthday.. thank you for order. 
cc : kak elly ------------------------------------------------------------------ #brownies #fudgebrownies  #chewybrownies #brownieskedut #saltedcaramel #homemade #homebaked #homecook #amateur #homebaker #aizabaked #aizapaebaihaqi #happybirthday #birthday  #simpleyetdelicious #bakewithme #freshfrommyoven #usahawanuitm #sayajual #yummy #alhamdulillah
.
.
.
.
.
#thankyou

brownies birthday.. thank you for order. cc : kak elly ------------------------------------------------------------------ #brownies  #fudgebrownies  #chewybrownies  #brownieskedut  #saltedcaramel  #homemade  #homebaked  #homecook  #amateur  #homebaker  #aizabaked  #aizapaebaihaqi  #happybirthday  #birthday  #simpleyetdelicious  #bakewithme  #freshfrommyoven  #usahawanuitm  #sayajual  #yummy  #alhamdulillah  . . . . . #thankyou 

Kulitmu putih dan Cerah yg bersumber dari dalam? 
Sudah pakai Cream / Lotion / Pemutih di luaran tapi hasilnya begitu2 aja malah tambah banyak masalah dikulit?

Memperkenalkan Vitaline Capsule dari Tiens

Mengandung Vitamin E, Lechitine, betacarotene yg bermanfaat untuk : 
1. Mencerahkan Kulit Seluruh Tubuh secara alami
2. Menjaga Kesehatan Kulit
3. Antioksidan Alami
4. Mendetox racun di permukaan kulit bagian dalam

Produk ini terbuat dari ekstrak gandum sehingga tanpa efek samping dan tentu saja lebih sehat untuk digunakan,
Dapat dikonsumsi oleh berbagai macam tingkatan usia, tua atau muda.

BPOM : POM SI 034-308-661 ‌Yuk langsung kontak admin aja
WA: 0896-8263-2877 ‌#vitalineindonesia
#vitalinemurah
#pemutihbadan
#murah
#sehat
#beautiful 
#f4f 
#tagsforlikes 
#love 
#style 
#tflers 
#motivation 
#yummy 
#design 
#amazing

Kulitmu putih dan Cerah yg bersumber dari dalam? Sudah pakai Cream / Lotion / Pemutih di luaran tapi hasilnya begitu2 aja malah tambah banyak masalah dikulit? Memperkenalkan Vitaline Capsule dari Tiens Mengandung Vitamin E, Lechitine, betacarotene yg bermanfaat untuk : 1. Mencerahkan Kulit Seluruh Tubuh secara alami 2. Menjaga Kesehatan Kulit 3. Antioksidan Alami 4. Mendetox racun di permukaan kulit bagian dalam Produk ini terbuat dari ekstrak gandum sehingga tanpa efek samping dan tentu saja lebih sehat untuk digunakan, Dapat dikonsumsi oleh berbagai macam tingkatan usia, tua atau muda. BPOM : POM SI 034-308-661 ‌Yuk langsung kontak admin aja WA: 0896-8263-2877 ‌#vitalineindonesia  #vitalinemurah  #pemutihbadan  #murah  #sehat  #beautiful   #f4f   #tagsforlikes   #love   #style   #tflers   #motivation   #yummy   #design   #amazing 

Ставьте оценку рецепту от 1 до 10🤗

Сегодня у меня луковые кольца с сыром🧀

Очень вкусно получилось, можете сделать просто лук без сыра, но с сыром сто процентов вкуснее😋

Ингредиенты на 15 шт:
Лук - 4-5 шт
Моцарелла - 150-200 г
Яйца - 2 шт
Панировочные сухари - 200 г
Мука - 100 г
Соль - 1 ч.л.
Паприка - 1 ч.л.
Черный перец по вкусу
Подсолнечное масло для жарки

Попробуйте приготовить и делитесь результатом 🙌❤ .

Автор: @daniya_alt
#кухня #сыр  #кулинария #еда #рецепты  #вкусно #foodlove #foodblog #recepty #eda #vkusno #готовимдома #новыйгод #едимдома #eat #повар #foodblogger #сервировка #foods #вкусняшки #food #yummy #вкуснятина #delicious #завтрак #десерт #торт #люблюготовить #завтрак #ужиндома

Ставьте оценку рецепту от 1 до 10🤗 Сегодня у меня луковые кольца с сыром🧀 Очень вкусно получилось, можете сделать просто лук без сыра, но с сыром сто процентов вкуснее😋 Ингредиенты на 15 шт: Лук - 4-5 шт Моцарелла - 150-200 г Яйца - 2 шт Панировочные сухари - 200 г Мука - 100 г Соль - 1 ч.л. Паприка - 1 ч.л. Черный перец по вкусу Подсолнечное масло для жарки Попробуйте приготовить и делитесь результатом 🙌❤ . Автор: @daniya_alt #кухня  #сыр   #кулинария  #еда  #рецепты   #вкусно  #foodlove  #foodblog  #recepty  #eda  #vkusno  #готовимдома  #новыйгод  #едимдома  #eat  #повар  #foodblogger  #сервировка  #foods  #вкусняшки  #food  #yummy  #вкуснятина  #delicious  #завтрак  #десерт  #торт  #люблюготовить  #завтрак  #ужиндома 

Yakin gamau dapet penghasilan kayak mereka?
Yakin kamu udah puas dengan penghasilanmu skrg? Yg habis buat byr ini dan itu😯
Di bisnis ini ga kenal tgl tua lho. Tiap hari gaji 350rb-1juta

Join disini ga akan nyesel kak, malahan ini jadi investasi kamu yg bener2 bisa kamu miliki dan ada ditangan kamu sendiri 😆

Jadi gimana? Masih ragu? Cek home deh kak udah banyak bukti kok masih aja ragu

HARI INI ada promo menarik 😘😘
FIX JOIN. CHAT ME. 085959790967

buat yang mau jadi jutawan aja😜

#bisnissampingan
#bisnisbooming2018like4like
#bisnisbooming2018 
#ontheroad 
#lnstaago 
#instagood 
#instadaily 
#photooftheday 
#likeforlikes 
#likeforfollow 
#like4likes 
#like4follow 
#instapic 
#instagram 
#latepost 
#pictoftheday 
#instafood
#yummy 
#food 
#bisnissemuaorang 
#bisnisiburumahtangga 
#bisnisonlinemudah
#mobillegend
#tiktokhot 
#bisnisirtkeceedasteran

Yakin gamau dapet penghasilan kayak mereka? Yakin kamu udah puas dengan penghasilanmu skrg? Yg habis buat byr ini dan itu😯 Di bisnis ini ga kenal tgl tua lho. Tiap hari gaji 350rb-1juta Join disini ga akan nyesel kak, malahan ini jadi investasi kamu yg bener2 bisa kamu miliki dan ada ditangan kamu sendiri 😆 Jadi gimana? Masih ragu? Cek home deh kak udah banyak bukti kok masih aja ragu HARI INI ada promo menarik 😘😘 FIX JOIN. CHAT ME. 085959790967 buat yang mau jadi jutawan aja😜 #bisnissampingan  #bisnisbooming2018like4like  #bisnisbooming2018  #ontheroad  #lnstaago  #instagood  #instadaily  #photooftheday  #likeforlikes  #likeforfollow  #like4likes  #like4follow  #instapic  #instagram  #latepost  #pictoftheday  #instafood  #yummy  #food  #bisnissemuaorang  #bisnisiburumahtangga  #bisnisonlinemudah  #mobillegend  #tiktokhot  #bisnisirtkeceedasteran 

#e朝 #foodpic #veganfood #vegetables #野菜 #朝ご飯 #あさごはん #モーニング #料理 #foodporn #yummy #yum #delicious #instagood #foodstagram #instafood #food #rico #breakfast #breakfastlover #breakfasttime #おうちごはん #今日の朝ごはん #朝ごはん部 #朝食 #朝食プレート #goodmorning #photography #f4f #followme 
今日の朝食
・サラダ
・フルーツ
・マテ茶
🍫☕💭💕
・
Marks, Thanks for your kindness 🧡🧡🧡
・
#cocoawestchocolatier #bowenisland #bowenislandtourism #bowenislandadventures #canada  #canadagoose #canada_gram #canada_pic #vancouver #vancouver_canada #vancouverbc #vancouvercanada #victoria #chocolate #hotchocolate #yummy #beautiful #beautifulworld #naturephotography #awesome #awesome_earth #instagood #instagram #instapic #instatravel #instaview #studyabroad
Tìm lại được tấm ảnh từ lâu lắm rồi. Cũng chẳng còn ăn đời ở kiếp với cái job đầu tiên đấy nữa, lâu rồi không đi vòng vòng quanh hồ Gươm, mỗi khi tan làm lại tự thưởng cho mình một que kem chanh bạc hà. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#japan #japanesefood #foody #foodyhanoi #taste #tasty #yummy #yum #delicious #flavour #foodie #분식 #오댕 #먹스타 #먹스타그램 #맛있다그램 #맛스타 #일상 #일상스타그램 #데일리 #좋아요 #instafood #instadaily #l4l #f4f #friends #lunch

Tìm lại được tấm ảnh từ lâu lắm rồi. Cũng chẳng còn ăn đời ở kiếp với cái job đầu tiên đấy nữa, lâu rồi không đi vòng vòng quanh hồ Gươm, mỗi khi tan làm lại tự thưởng cho mình một que kem chanh bạc hà. . . . . . . . . . . #japan  #japanesefood  #foody  #foodyhanoi  #taste  #tasty  #yummy  #yum  #delicious  #flavour  #foodie  #분식  #오댕  #먹스타  #먹스타그램  #맛있다그램  #맛스타  #일상  #일상스타그램  #데일리  #좋아요  #instafood  #instadaily  #l4l  #f4f  #friends  #lunch 

The Hostess Valentine’s Day Chocolate Covered Strawberries 🍓🍫🍓🍫Thanks for all of the orders! #valentinesday2019 #valentinesday #strawberry #strawberries #chocolate #fruit #whitechocolate #chocolatecoveredstrawberries  #coco #cocoa  #chocolatecoveredstrawberries #chocolate #burninthekitchen #foodporn #food #yum #yumyum #yummy #digin #eatup #delish #fruit #fruity #tuxedostrawberries #pictureoftheday #picoftheday #repost  #delish #delicious #goodeats #foodies #tasty #food #foodlover
Crushed Watermelon Pineapple Juice 🥰
.
.

Credits: @instashowers .
.
.
For more updates follow: @kerala_foodies_ 
@kerala_foodies_ 
@kerala_foodies_
.
.
.
.
#food #foodporn #yum #instafood  #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #food #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #hot #foods #foodie #keralafood

Crushed Watermelon Pineapple Juice 🥰 . . Credits: @instashowers . . . For more updates follow: @kerala_foodies_ @kerala_foodies_ @kerala_foodies_ . . . . #food  #foodporn  #yum  #instafood  #yummy  #amazing  #instagood  #photooftheday  #sweet  #dinner  #lunch  #breakfast  #fresh  #tasty  #food  #delish  #delicious  #eating  #foodpic  #foodpics  #eat  #hungry  #foodgasm  #hot  #foods  #foodie  #keralafood 

Buongiorno a tutti 🌈 questa mattina #colazione fresca~veloce~buonissima con #overnightoats #coconut #chiapudding 🌱decorato con banana 🍌 mango ~granola al cocco 🥥 e semini vari 😋
Ti auguro una splendida giornata 🐞
Enjoy and Love yourself ❤️
#oatmealbowl #corroatavola #colazioneitaliana #healthyfood #onthetable #inthekitchen #foodphotography #beautifulcuisines #whatveganeat #feedfeedvegan #instafood #instagood #instalike #instadaily #yummy #nutrition #mangofruit #homemadefoods #eatandrun #fitfoodporn #madeinitaly

Buongiorno a tutti 🌈 questa mattina #colazione  fresca~veloce~buonissima con #overnightoats  #coconut  #chiapudding  🌱decorato con banana 🍌 mango ~granola al cocco 🥥 e semini vari 😋 Ti auguro una splendida giornata 🐞 Enjoy and Love yourself ❤️ #oatmealbowl  #corroatavola  #colazioneitaliana  #healthyfood  #onthetable  #inthekitchen  #foodphotography  #beautifulcuisines  #whatveganeat  #feedfeedvegan  #instafood  #instagood  #instalike  #instadaily  #yummy  #nutrition  #mangofruit  #homemadefoods  #eatandrun  #fitfoodporn  #madeinitaly 

@dineout_india is hosting the largest restaurant festival in India beginning from 1st Feb till 28th Feb'19! All through this month, users can avail great deals like - a whopping flat 50% discount at top restaurants ! Offers range from flat 50% off on food, alcohol, buffet and even Total Bill. Thanx Dineout for making my Valentine's day easy on pocket 😋😊❤. .
.
#MonthofMore #DineoutLuxuryDining #GIRF2019 
#hyderabadfooddiaries #followme #hyderabadfoodie #photooftheday #hyderabadblogger  #instagram #hyderabadinsta #hyderabadi#delicious #photography #foodlover #instagood #yummy #foodies #foodstagram #foodbloggers #foodgasm #foodblog #instafood #foodphotography #food #foodie #foodporn #foodblogger

@dineout_india is hosting the largest restaurant festival in India beginning from 1st Feb till 28th Feb'19! All through this month, users can avail great deals like - a whopping flat 50% discount at top restaurants ! Offers range from flat 50% off on food, alcohol, buffet and even Total Bill. Thanx Dineout for making my Valentine's day easy on pocket 😋😊❤. . . #MonthofMore  #DineoutLuxuryDining  #GIRF2019   #hyderabadfooddiaries  #followme  #hyderabadfoodie  #photooftheday  #hyderabadblogger  #instagram  #hyderabadinsta  #hyderabadi #delicious  #photography  #foodlover  #instagood  #yummy  #foodies  #foodstagram  #foodbloggers  #foodgasm  #foodblog  #instafood  #foodphotography  #food  #foodie  #foodporn  #foodblogger 

DROPnSHOP
👇👇👇
MEMULAI BISNIS JANGAN TAKUT MODAL

Kenapa kita bisa SUKSES?
Karena kita mau BELAJAR
Kalau GAGAL gimana?
Kalau semua orang takut GAGAL,
Tidak akan ada orang SUKSES
Aku pengen JOIN tapi masih RAGU
Sudah banjir TESTIMONI 😊

BE SMART AND DO IT !!!
INGAT, KALAU MAU SUKSES JANGAN MENTAL GRATISAN.
.
Satu kali MENCOBA jauh lebih bermakna daripada seribu kali membaca dan mendengar.
Segera putuskan untuk BERGABUNG sekarang atau kamu akan semakin jauh TERTINGGAL 😉
.
MORE INFO
WA : 085363486517

#dropnshopsukses #dropnshop #bisnisonlinen #bisnissampingan #bisnisbooming2018 #ontheroad #lnstaago #instagood #instadaily #photooftheday #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #like4follow #instapic #instagram #latepost #pictoftheday #instafood #yummy #food #bisnissemuaorang

DROPnSHOP 👇👇👇 MEMULAI BISNIS JANGAN TAKUT MODAL Kenapa kita bisa SUKSES? Karena kita mau BELAJAR Kalau GAGAL gimana? Kalau semua orang takut GAGAL, Tidak akan ada orang SUKSES Aku pengen JOIN tapi masih RAGU Sudah banjir TESTIMONI 😊 BE SMART AND DO IT !!! INGAT, KALAU MAU SUKSES JANGAN MENTAL GRATISAN. . Satu kali MENCOBA jauh lebih bermakna daripada seribu kali membaca dan mendengar. Segera putuskan untuk BERGABUNG sekarang atau kamu akan semakin jauh TERTINGGAL 😉 . MORE INFO WA : 085363486517 #dropnshopsukses  #dropnshop  #bisnisonlinen  #bisnissampingan  #bisnisbooming2018  #ontheroad  #lnstaago  #instagood  #instadaily  #photooftheday  #likeforlikes  #likeforfollow  #like4likes  #like4follow  #instapic  #instagram  #latepost  #pictoftheday  #instafood  #yummy  #food  #bisnissemuaorang 

Happybirthday❤
.
.
.
たいち8歳おめでとう!
.
.
昨日は2年生最後の参観日。
生命についての授業でした。
授業の終わりに一人ずつエピソードを添えてお母さんありがとうと発表してくれました。
ジーン💓
.
.
誕生日は何食べたい?と
聞いたらローストビーフ

難易度が高くない?
.
.
.
8歳もあなたらしく
たくさんの経験を積んで
逞しく成長しますように。
.
.
.
.
.
#8歳 #誕生日#おめでとう #おうちカフェ#手作りケーキ #バースデーケーキ #ケーキ #タルト #クッキングラム #happybirthday #birthday #birthdaycake #cakes #tarte #cooking #cookingram #yummy #sweets #foodstagram #foodpic #Instapic

Happybirthday❤ . . . たいち8歳おめでとう! . . 昨日は2年生最後の参観日。 生命についての授業でした。 授業の終わりに一人ずつエピソードを添えてお母さんありがとうと発表してくれました。 ジーン💓 . . 誕生日は何食べたい?と 聞いたらローストビーフ 難易度が高くない? . . . 8歳もあなたらしく たくさんの経験を積んで 逞しく成長しますように。 . . . . . #8歳  #誕生日 #おめでとう  #おうちカフェ #手作りケーキ  #バースデーケーキ  #ケーキ  #タルト  #クッキングラム  #happybirthday  #birthday  #birthdaycake  #cakes  #tarte  #cooking  #cookingram  #yummy  #sweets  #foodstagram  #foodpic  #Instapic 

En güzel sabahlar @zoomistanbul kahvaltıları ile başlar🍅🥒🧀 Hafta sonuna boğaz manzarası eşliğinde böyle güzel bir kahvaltı ile başlamak kim istemez? ✨ Her bir lezzet çok özel ama kuymak mutlaka denenmeli! ❤️ Herkese mutlu haftasonları 💫 .
.
#geccemekanöneriyor#gecce #foodporn #yum #instafood #TagsForLikes #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty  #delish #delicious #eating #foodpic #Eating

En güzel sabahlar @zoomistanbul kahvaltıları ile başlar🍅🥒🧀 Hafta sonuna boğaz manzarası eşliğinde böyle güzel bir kahvaltı ile başlamak kim istemez? ✨ Her bir lezzet çok özel ama kuymak mutlaka denenmeli! ❤️ Herkese mutlu haftasonları 💫 . . #geccemekanöneriyor #gecce  #foodporn  #yum  #instafood  #TagsForLikes  #yummy  #amazing  #instagood  #photooftheday  #sweet  #dinner  #lunch  #breakfast  #fresh  #tasty  #delish  #delicious  #eating  #foodpic  #Eating 

Для любителей роботов 🤖 
Яркие капкейки с шапочкой воздушного сливочного крема🧁 и со съедобной фотопечатью, можно скушать не только кексик, но и любимых героев ☺️
#кекс #капкейки #заказатькапкейки #капкейкиназаказ #капкейкиспбназаказ #десерт #еда #вкусняшки #капкейкитрансформеры #капкейкироботы #трансформеры #cupcakes #dessert #sweet #kids #transformers #amazing #yummy #delicious #food #viktoriya_cake #foodblogger #foodporn #eat #cooking #foodie #дети #детскиекапкейки

Для любителей роботов 🤖 Яркие капкейки с шапочкой воздушного сливочного крема🧁 и со съедобной фотопечатью, можно скушать не только кексик, но и любимых героев ☺️ #кекс  #капкейки  #заказатькапкейки  #капкейкиназаказ  #капкейкиспбназаказ  #десерт  #еда  #вкусняшки  #капкейкитрансформеры  #капкейкироботы  #трансформеры  #cupcakes  #dessert  #sweet  #kids  #transformers  #amazing  #yummy  #delicious  #food  #viktoriya_cake  #foodblogger  #foodporn  #eat  #cooking  #foodie  #дети  #детскиекапкейки 

ข้าวกลางวันมาละค่ะ...อกไก่ผัดขิงใส่เห็ดหูหนูทานกับข้าวไร้ซ์เบอร์รี่และไข่เค็ม...เสร็จละไปออกกำลังกายกันค่ะ🥊
.
.
#lunch #lunchtime #fooddecoration #foodphotography #fooddesign #aroi #foodblogfeeds #foodbloggers #eat #foodstyle #foodpics #foodporn #foodlover #foodstagram #instrafood #foodblog #foodsharing #sharefoods #yummy #eatclean #cleanfood  #healthyfood #eatery #foods  #easylunch #อาหารกลางวัน #อาหารคลีน #อาหารสุขภาพ #อาหารลดน้ำหนัก #คลีนให้สุดแล้วหยุดที่สวย

ข้าวกลางวันมาละค่ะ...อกไก่ผัดขิงใส่เห็ดหูหนูทานกับข้าวไร้ซ์เบอร์รี่และไข่เค็ม...เสร็จละไปออกกำลังกายกันค่ะ🥊 . . #lunch  #lunchtime  #fooddecoration  #foodphotography  #fooddesign  #aroi  #foodblogfeeds  #foodbloggers  #eat  #foodstyle  #foodpics  #foodporn  #foodlover  #foodstagram  #instrafood  #foodblog  #foodsharing  #sharefoods  #yummy  #eatclean  #cleanfood  #healthyfood  #eatery  #foods  #easylunch  #อาหารกลางว ัน #อาหารคล ีน #อาหารส ุขภาพ #อาหารลดน ้ำหนัก #คล ีนให้สุดแล้วหยุดที่สวย

Mau Sukses tapi diajak ACTION masih mikir? ▶Ingat 99% kegagalan berasal dari ALASAN & PENUNDAAN ! ▶Pikirkan jika Anda belum Sukses saat ini. Sudah berapa banyak alasan, sdh brp bnyak waktu yang terbuang sia2 ? Takut & ragu? ▶Kesempatan menjemput Rejeki dengan Modal 1x Seumur Hidup ▶TIDAK ADA KATA RUGI DI BISNIS INI

DIBIMBING DARI NOL SAMPAI SUKSES 👌

SUDAH SIAP MODAL & SIAP SUKSES ?
KETIK " FIX TRANSFER"

Mau Sukses tapi diajak ACTION masih mikir? ▶Ingat 99% kegagalan berasal dari ALASAN & PENUNDAAN ! ▶Pikirkan jika Anda belum Sukses saat ini. Sudah berapa banyak alasan, sdh brp bnyak waktu yang terbuang sia2 ? Takut & ragu? ▶Kesempatan menjemput Rejeki dengan Modal 1x Seumur Hidup ▶TIDAK ADA KATA RUGI DI BISNIS INI DIBIMBING DARI NOL SAMPAI SUKSES 👌 SUDAH SIAP MODAL & SIAP SUKSES ? KETIK " FIX TRANSFER"

*
ひっさしぶりの粉もん♡
マヨネーズが溶けてじゅわじゅわ(*´ч`*)
お好み焼き たなか さん
昭和な感じがたまらんの😌
*
#今日のお昼ご飯 #お好み焼き #粉もん #豚玉 #べーコーン #焼きおにぎり #和風焼きそばもあったけど写真撮り忘れ #久しぶり #焼くの楽しい #上手くひっくり返せた 👍#お昼ごはん #ランチ #lunch #ランチタイム #ティータイム #カフェ巡り #おそとごはん #美味しい #yummy #日々のこと #焼きの動画
Untuk yang suka sambal matah, cobain yu di @samcanepenk ! Pastinya bikin kalian ketagihan. 
#PeloporSamcanGoreng
——
Jakarta :
Muara Karang Raya No. 139
(Seberang Bank Bukopin - Sebelah RM Sinar Jaya)
0823 1120 3838
Buka Jam 09.00 - 22.00

Gading Serpong
Jl. Gading Serpong Boulevard
Blok BA 3 No. 38
0813 1718 0808
Buka Jam 09.00 - 22.00

Kelapa Gading
Jl. Boulevard Raya Blok PA 11 / 14k
021 22455888
0813 8188 2030
Buka Jam 09.00 - 22.00

Bandung :
Jl. Cibadak No. 223
08112233519
Buka 07.00 - 14.30

Jl. Cibadak No. 166
08112266519
Buka 17.30-23.00

Sudirman Street Day & Night Market
Jl. Jend. Sudirman No. 107
+62 811 2288151

Semarang 
081226800090

Untuk yang suka sambal matah, cobain yu di @samcanepenk ! Pastinya bikin kalian ketagihan. #PeloporSamcanGoreng  —— Jakarta : Muara Karang Raya No. 139 (Seberang Bank Bukopin - Sebelah RM Sinar Jaya) 0823 1120 3838 Buka Jam 09.00 - 22.00 Gading Serpong Jl. Gading Serpong Boulevard Blok BA 3 No. 38 0813 1718 0808 Buka Jam 09.00 - 22.00 Kelapa Gading Jl. Boulevard Raya Blok PA 11 / 14k 021 22455888 0813 8188 2030 Buka Jam 09.00 - 22.00 Bandung : Jl. Cibadak No. 223 08112233519 Buka 07.00 - 14.30 Jl. Cibadak No. 166 08112266519 Buka 17.30-23.00 Sudirman Street Day & Night Market Jl. Jend. Sudirman No. 107 +62 811 2288151 Semarang 081226800090

TAG CHEESE LOVERS ❤️
.
TOMATO CHEESE PASTA .
.
If we think of the sexiest taste of the town, it's none other than VEG BITES. You guys do not have to wander around, just visit VEG BITES and get incredibly amazing food.
.
#PLACE: Veg Bites 
#ADDRESS : 1) - Annapurna 
2) - Opp. mr.Beans, Saket
3) Sapna Sangeeta Road
4) Geeta Bhawan
5) Carnival Cinemas, Malhar Mall
6) Opp. C21 mall, Vijay nagar
.
.
#Indore #Food #explorer #Vegbites #indori #pure #vegrestaurant #awesome #ambience #Taste #yummy dailyfoodfeed #foodgasm #foodblogger #mumbaifoodie  #delicious #hungry #yummy #travelblogger #foodphotography #foodvideo #food #foodporn

TAG CHEESE LOVERS ❤️ . TOMATO CHEESE PASTA . . If we think of the sexiest taste of the town, it's none other than VEG BITES. You guys do not have to wander around, just visit VEG BITES and get incredibly amazing food. . #PLACE : Veg Bites #ADDRESS  : 1) - Annapurna 2) - Opp. mr.Beans, Saket 3) Sapna Sangeeta Road 4) Geeta Bhawan 5) Carnival Cinemas, Malhar Mall 6) Opp. C21 mall, Vijay nagar . . #Indore  #Food  #explorer  #Vegbites  #indori  #pure  #vegrestaurant  #awesome  #ambience  #Taste  #yummy  dailyfoodfeed #foodgasm  #foodblogger  #mumbaifoodie  #delicious  #hungry  #yummy  #travelblogger  #foodphotography  #foodvideo  #food  #foodporn 

| KFC Chicken Double Down |

Kentucky Fried Chicken, a company that started off as little as a single shop in the state of Kentucky, USA in 1952, now is a leading QSR all around the world. Popularly, abbreviated as KFC, it is spread in 123 countries with a business worth of billions. Having an exclusive menu of specially cooked fried chickens in different recipes, gives them their unique identification.

One such mouth-watering creation is Double Down, a burger without buns, made of Fried Chicken. It consists of soft, juicy two-sided Fried Chicken which are filled with grooving mayonnaise, a tangy orange sauce, along with lettuce and onion in between, making the best of both worlds.
'KFC had stopped its production just after a few months of its introduction in the Indian market around 2 years back. But we are happy to report that recently they brought it back to India as the demand increased deliberately as everyone craved for this unique taste.' Follow @_the_foodie_souls_  for more❤️ __________________________________________________________

Pocket Pinch- ₹199. 🌟 ratings-

Taste - 4.5/5

Service- 3.5/5

Ambience- 3.5/5

Where : KFC, 212, Girish Ghosh Rd, Belur, Howrah, West Bengal 711202

#foodie #foodiesouls #foodlove #foodblogger #foodblog #foodblogging #bongfoodblogger #kolkatafoodie #kolkatafoodblogger #indianfoodblogger #indian #kfc #doubledown #nobun #mayonnaise #lettuce  #yummy  #chicken #tasty #foodzonedcouple

| KFC Chicken Double Down | Kentucky Fried Chicken, a company that started off as little as a single shop in the state of Kentucky, USA in 1952, now is a leading QSR all around the world. Popularly, abbreviated as KFC, it is spread in 123 countries with a business worth of billions. Having an exclusive menu of specially cooked fried chickens in different recipes, gives them their unique identification. One such mouth-watering creation is Double Down, a burger without buns, made of Fried Chicken. It consists of soft, juicy two-sided Fried Chicken which are filled with grooving mayonnaise, a tangy orange sauce, along with lettuce and onion in between, making the best of both worlds. 'KFC had stopped its production just after a few months of its introduction in the Indian market around 2 years back. But we are happy to report that recently they brought it back to India as the demand increased deliberately as everyone craved for this unique taste.' Follow @_the_foodie_souls_ for more❤️ __________________________________________________________ Pocket Pinch- ₹199. 🌟 ratings- Taste - 4.5/5 Service- 3.5/5 Ambience- 3.5/5 Where : KFC, 212, Girish Ghosh Rd, Belur, Howrah, West Bengal 711202 #foodie  #foodiesouls  #foodlove  #foodblogger  #foodblog  #foodblogging  #bongfoodblogger  #kolkatafoodie  #kolkatafoodblogger  #indianfoodblogger  #indian  #kfc  #doubledown  #nobun  #mayonnaise  #lettuce  #yummy  #chicken  #tasty  #foodzonedcouple 

Most people call this ONE DOLLAR ICE CREAM, but now the price is not one dollar anymore, the price is one point two dollar..But the ice cream still popular and yummy 😋🍨
.
.
#shintafoodgallery#whenisingapore#singaporefood#orchardroad#onedollaricecream#icecream#yummy#yummyfood#lezat#delicious#makanlagi#makanterusss#makanenak#sukamakan#doyanmakan#hobimakan#akusukamakan#kuliner#singaporeculinary#japan#foodaddict#foodie#instafood#ilovefood#foodgram#eatlover#foodlover#food#😋

Most people call this ONE DOLLAR ICE CREAM, but now the price is not one dollar anymore, the price is one point two dollar..But the ice cream still popular and yummy 😋🍨 . . #shintafoodgallery #whenisingapore #singaporefood #orchardroad #onedollaricecream #icecream #yummy #yummyfood #lezat #delicious #makanlagi #makanterusss #makanenak #sukamakan #doyanmakan #hobimakan #akusukamakan #kuliner #singaporeculinary #japan #foodaddict #foodie #instafood #ilovefood #foodgram #eatlover #foodlover #food #😋

Saturday morning breakfast at home... .
Eggs Benedict - ish...
.
Poached free range eggs
.
Homemade sausage and pancetta patty with garlic, cumin, oregano, sage powder, salt and pepper
.
Homemade Hollandaise sauce with lime juice
.
Wholemeal muffins baked this morning (not by me!) With cream cheese and yellow mustard
.
Rocket and olive oil salad
.
Seasoned with Japanese togarashi chilli on top
.
Phew....
.
#homemade #eggsbenedict #eatfresh #letyourbellyguideyou

Saturday morning breakfast at home... . Eggs Benedict - ish... . Poached free range eggs . Homemade sausage and pancetta patty with garlic, cumin, oregano, sage powder, salt and pepper . Homemade Hollandaise sauce with lime juice . Wholemeal muffins baked this morning (not by me!) With cream cheese and yellow mustard . Rocket and olive oil salad . Seasoned with Japanese togarashi chilli on top . Phew.... . #homemade  #eggsbenedict  #eatfresh  #letyourbellyguideyou 

.
大好きで大切な人。
今はお互い別々の場所だけど、
成長して会える日を楽しみにしてます。

. 大好きで大切な人。 今はお互い別々の場所だけど、 成長して会える日を楽しみにしてます。