Stories about #nakpesan

Instagram #nakpesan hashtag medias

Used @GoAssistPro Repost From @ustazadnin Kalau kita sakit, adakah hanya makan ubat sekali, kita akan terus sembuh? Tak semestinya. Kita perlu makan berkali-kali, hingga kita sembuh. Kalau tak sembuhpun, kita mati dalam keadaan kita dah usaha nak sembuh.
.
Begitu juga taubat. Kadang, kita dah taubat, tapi kita masih ulang maksiat. Sebab tu kita kena taubat berkali-kali, hingga kita berjaya tinggalkan maksiat, atau kita mati dalam keadaan sedang bertaubat😭 
#terapiinstagram #ajimaura #goassistpro #nakpesan #atokpesan #naksentap

Used @GoAssistPro Repost From @ustazadnin Kalau kita sakit, adakah hanya makan ubat sekali, kita akan terus sembuh? Tak semestinya. Kita perlu makan berkali-kali, hingga kita sembuh. Kalau tak sembuhpun, kita mati dalam keadaan kita dah usaha nak sembuh. . Begitu juga taubat. Kadang, kita dah taubat, tapi kita masih ulang maksiat. Sebab tu kita kena taubat berkali-kali, hingga kita berjaya tinggalkan maksiat, atau kita mati dalam keadaan sedang bertaubat😭 #terapiinstagram  #ajimaura  #goassistpro  #nakpesan  #atokpesan  #naksentap 

Selamat pagi sahabat positif ❤ 
Semoga hari ini lebih baik dari semalam.
.
#bismillah #assalamualaikum #selamatpagi #islamituindah #sabar #doaygbaikbaik #qotd #appecutnerrys #motivasipagi #motivasihidup #jentikhati #cintaislamic #muhasabahdiri
#jommuhasabahdiri
#doayangbaikbaik #islampost
#amalanharian #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #thetarbiyyah #igersmalaysia #dakwahsentap  #tarbiahsentap
Morning🐼KALAU NAK LIHAT POST LEBIH LANJUT SILA FOLLOW =
@hafizuddin.official
@hafizuddin.official 
@hafizuddin.official

#gengmoveon
#jommoveon
#moveon
#nakciter
#nak_citer
#gengjiwakacau
#hatikecai 
#nakkongsi 
#nakbebel 
#nakfakta 
#nakpickupline 
#nakpesan 
#lawakan 
#lawakhambar 
#singgahsekejap 
#lawak 
#videolawak 
#seribusatucerita 
#atukpesan 
#malaysiatrending 
#igersmalaysia 
#vscomalaysia 
#mudahterhibur 
#nakbebel 
#nature 
#quote 
#himpunanlawakmalays
#tentangkita
Assalamualaikum dan selamat pagi semua kesayangan Syifa.. semoga urusan kita semua dipermudahkan hari ini dan dilimpahkan rezeki yang berpanjangan dan berkat.. amin 😍😍😍
.
.
.
.
.
.
#assalammualaikum #kongsi  #repost #doayangbaikbaik #amalan #muhasabahdiri #appecutnerrys #cakapyangbaikbaik #pahala #appecutkasipecah
.
#dakwah  #jentikhati #cintaislamic #muhasabahdiri #amalanharian #malaysiatrending
#nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #tolongdengar #thetarbiyyah #igersmalaysia #dakwahsentap  #tarbiahsentap

Assalamualaikum dan selamat pagi semua kesayangan Syifa.. semoga urusan kita semua dipermudahkan hari ini dan dilimpahkan rezeki yang berpanjangan dan berkat.. amin 😍😍😍 . . . . . . #assalammualaikum  #kongsi  #repost  #doayangbaikbaik  #amalan  #muhasabahdiri  #appecutnerrys  #cakapyangbaikbaik  #pahala  #appecutkasipecah  . #dakwah  #jentikhati  #cintaislamic  #muhasabahdiri  #amalanharian  #malaysiatrending  #nakbebel  #nakfakta  #nakpesan  #nakpickupline  #atukpesan  #tolongdengar  #thetarbiyyah  #igersmalaysia  #dakwahsentap  #tarbiahsentap 

.
Tag kesayangan anda
.
.
#pesanmama
#sukakongsi 
#iglepak_santai 
#iglelakivsperempuan 
#hatikecai 
#nakkongsi 
#nakbebel 
#joyahohjoyah 
#ayatabangmotor 
#lawakhambar 
#lawakkerder 
#nakpickupline 
#atukpesan 
#abangguru 
#qoutes 
#abahcakap 
#nakfakta 
#singgahsekejap 
#mudahterhibur 
#himpunanlawakmalaysia 
#seribusatucerita 
#nakngepek 
#lawak 
#apaapajer 
#nakpesan 
#dubsmashmalaysia 
#igbudaknerd 
#igbudaknakal 
#abangkacamata
.
Tag kesayangan anda
.
.
#akakhijab
#pesanmama
#sukakongsi 
#iglepak_santai 
#iglelakivsperempuan 
#hatikecai 
#nakkongsi 
#nakbebel 
#joyahohjoyah 
#ayatabangmotor 
#lawakhambar 
#lawakkerder 
#nakpickupline 
#atukpesan 
#abangguru 
#qoutes 
#abahcakap 
#nakfakta 
#singgahsekejap 
#mudahterhibur 
#himpunanlawakmalaysia 
#seribusatucerita 
#nakngepek 
#lawak 
#apaapajer 
#nakpesan 
#dubsmashmalaysia 
#igbudaknerd 
#igbudaknakal 
#abangkacamata
Tengok apa yang dinasihati, jangan tengok siapa yang menasihati. Ambil yang baik, buang yang buruk 🥀
.
MORNING ✨🌍
.
#mutawwiftaufik #ibadahmudah #dakwah #lovequotes #dakwahislam #manfaat #jommuhasabahdiri #nakbebel #meletop  #zayanshare #indahdihati #ilmu #hijrah #sahabat #sahabathijrah #renungan #istiqomah #tausiyah #tausiyahcinta #selfreminder #nasehat #nasehatdiri  #astrooasis #mutiarakata #quotes #hanyakatakata #nakfakta #nakpesan

Tengok apa yang dinasihati, jangan tengok siapa yang menasihati. Ambil yang baik, buang yang buruk 🥀 . MORNING ✨🌍 . #mutawwiftaufik  #ibadahmudah  #dakwah  #lovequotes  #dakwahislam  #manfaat  #jommuhasabahdiri  #nakbebel  #meletop  #zayanshare  #indahdihati  #ilmu  #hijrah  #sahabat  #sahabathijrah  #renungan  #istiqomah  #tausiyah  #tausiyahcinta  #selfreminder  #nasehat  #nasehatdiri  #astrooasis  #mutiarakata  #quotes  #hanyakatakata  #nakfakta  #nakpesan 

Cuba try kat pasar daging dik.. Min nak tengok ko bleh survive ke tak kat sana 😂 min tengok pun stress
.
.
#pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #himpunanlawakmalays #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #silamoveon #love #cartoon #ceritacinta #ayatayatcinta
.
Tag someone 📌
.
.
#nakcakap #jiwakacau #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #patahhati #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #qoutes #singgahsekejap #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #paidreview #viralmalysia  #vscomalaysia #singgahsekejap
.
Tag someone📌
.
.
Nak ayat best follow @nakcakap.my
.
.
#sekepinghati #ayatcinta #jiwakacau #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #isihati #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #akakhatitisu #abangkacamata #nakfakta #qoutes #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #paidreview #viralmalysia  #vscomalaysia #singgahsekejap
.
Tag someone📌
.
.
Nak ubat cinta follow ⏩ @sekepinghati.ig
Nak qoutes lebih follow ⏩ @nakcakap.my .
.
#akakhatitisu #singgahsekejap #jiwakacau
#iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #isihati #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #qoutes #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #paidreview #viralmalysia  #vscomalaysia
.
Follow sec acc ⏩ @akakhatitisu
Follow acc ketiga ⏩ @sekepinghati.ig 
Follow next acc ⏩ @nakcakap.my
.
.
#jiwakacau #lepaksantai #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #joyahohjoyah #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #qoutes #singgahsekejap #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysia #igbudaknerd #igbudaknakal #viralmalaysia
#paidriview
Jika kamu merasa sendirian ingatlah ALLAH SWT bersamamu

Jadi jangan galau lagi jika ditinggal teman, sahabat, kekasih atau keluarga. Karena Allah selalu dekat dengan kita.

By @ujeun.projects 
#ceramah #tausiyah #hijrah #motivasi #inspirasi #parenting #jilbab #bestseller #hidayah #muslimah #paytren #hijab #dakwah #kekinian #endorse #jomblo #baper #cinta #viral #tutorialhijab #nasihat #ppmurah #paidpromote #unik #sahabatsurga #nakpesan #np #quotesgram #mohonterasa #igersmalaysia

Jika kamu merasa sendirian ingatlah ALLAH SWT bersamamu Jadi jangan galau lagi jika ditinggal teman, sahabat, kekasih atau keluarga. Karena Allah selalu dekat dengan kita. By @ujeun.projects #ceramah  #tausiyah  #hijrah  #motivasi  #inspirasi  #parenting  #jilbab  #bestseller  #hidayah  #muslimah  #paytren  #hijab  #dakwah  #kekinian  #endorse  #jomblo  #baper  #cinta  #viral  #tutorialhijab  #nasihat  #ppmurah  #paidpromote  #unik  #sahabatsurga  #nakpesan  #np  #quotesgram  #mohonterasa  #igersmalaysia 

Semoga bermanfaat... 💜❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jomrepost #bukanpukulrata #bukanustaz #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #reihotaru_quotes #instamood #quotes #instagram

Semoga bermanfaat... 💜❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jomrepost  #bukanpukulrata  #bukanustaz  #nasihatbuathati  #nasihatbuatdiri  #nakbebel  #lawakhambar  #nakfakta  #lawakkeder  #lawakhangit  #malaysiatrending  #vscomalaysia  #igersmalaysia  #tarbiahsentap  #jentikhati  #jomdakwah  #naksentap  #nakpesan  #iglelakivsperempuan  #lawaktahapdewa  #tiktokmalaysia  #nakpickupline  #tolongdengar  #seribusatucerita  #nakngepek  #apakes  #reihotaru_quotes  #instamood  #quotes  #instagram 

Korang dah try ke zombie mode? 🔥 🔥
_________________________________________________

Like us on Facebook : pubg mobile malaysia
_________________________________________________
Follow @pubgmobilemalaysia.my .
.
Tag squad PUBG korang 🔥
.
.
.
📹 : @pubgmobile .
.
#pubg #pubgmobile #pubgmalaysia #pubgmobilemalaysia #pubgvideo #pubgfunny #pubgmeme #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakngepek #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #apaapajerr #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashid #mudahterhibur #nakbebel #nature #streetphotography #tolongdengar #lawak #lawakhambar

Korang dah try ke zombie mode? 🔥 🔥 _________________________________________________ Like us on Facebook : pubg mobile malaysia _________________________________________________ Follow @pubgmobilemalaysia.my . . Tag squad PUBG korang 🔥 . . . 📹 : @pubgmobile . . #pubg  #pubgmobile  #pubgmalaysia  #pubgmobilemalaysia  #pubgvideo  #pubgfunny  #pubgmeme  #hatikecai  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpesan  #nakngepek  #lawakkeder  #lawakgram  #lawakhambar  #apaapajerr  #singgahsekejap  #lawak  #videolawak  #seribusatucerita  #malaysiatrending  #igersmalaysia  #vscomalaysia  #dubsmashmalaysian  #dubsmashid  #mudahterhibur  #nakbebel  #nature  #streetphotography  #tolongdengar  #lawak  #lawakhambar 

Be humble 🌿
.
#broken#quotekehidupan#quotecinta #alonequotes #lifequotes #paidreviewmalaysia #nakkongsi#nakbebel#nakfakta#nakpickupline#nakpesan#nakngepek#lawakan#lawakkeder#lawakgram#lawakhambar#apaapajerr#singgahsekejap#lawak#videolawak#seribusatucerita#atukpesan
#gengmoveon#moveon#quotecinta#quotekehidupan#malaysiatrending#igersmalaysia#vscomalaysia#mudahterhibur#himpunanlawakmalay#nakbebel#paidreviewmalaysia
Used @GoAssistPro Repost From @ustazadnin Moga buku SURAT UNTUK ORANG YANG PUTUS CINTA, dan novel KETIKA CINTA MENYENTAP memberi 1001 impak kepada semua jiwa yang membacanya, dan memberi impak kepada diri saya sendiri.
.
Doakan saya dapat amalkan apa yang saya tulis. Dan moga kita semua di himpunkan dalam syurga insyaAllah!
.
Terima kasih semua dan jazakumullahu khairan atas segala kenangan dan memori indah kita bersama!
.
*Bersama pelajar SMS Batu Pahat😊 
#terapiinstagram #ajimaura #goassistpro #nakpesan #atokpesan #naksentap

Used @GoAssistPro Repost From @ustazadnin Moga buku SURAT UNTUK ORANG YANG PUTUS CINTA, dan novel KETIKA CINTA MENYENTAP memberi 1001 impak kepada semua jiwa yang membacanya, dan memberi impak kepada diri saya sendiri. . Doakan saya dapat amalkan apa yang saya tulis. Dan moga kita semua di himpunkan dalam syurga insyaAllah! . Terima kasih semua dan jazakumullahu khairan atas segala kenangan dan memori indah kita bersama! . *Bersama pelajar SMS Batu Pahat😊 #terapiinstagram  #ajimaura  #goassistpro  #nakpesan  #atokpesan  #naksentap 

.
.
🌹 Tag sesiapa yang perlu baca ni
🔔 Turn on post notification
💌 Like, comment, dan share
✔ Follow @gengsentap untuk lebih lagi
.
✨Follow
@sukanasihat.ig
@gengsentap.vidz
.
.
.
.
Hashtags : #gengsentapmy #jompesan #jomdengar
#jomshare #jomrepost #tolongdengar #tolongkongsi #lawak #lawakhambar #lawakboring #himpunanbahanlawak #lawakkerder #lawaksavage #vscomalaysia #nakbebel #nakpesan #naksentap #nakkongsi #nakfakta #quote #quotemalaysia

. . 🌹 Tag sesiapa yang perlu baca ni 🔔 Turn on post notification 💌 Like, comment, dan share ✔ Follow @gengsentap untuk lebih lagi . ✨Follow @sukanasihat.ig @gengsentap.vidz . . . . Hashtags : #gengsentapmy  #jompesan  #jomdengar  #jomshare  #jomrepost  #tolongdengar  #tolongkongsi  #lawak  #lawakhambar  #lawakboring  #himpunanbahanlawak  #lawakkerder  #lawaksavage  #vscomalaysia  #nakbebel  #nakpesan  #naksentap  #nakkongsi  #nakfakta  #quote  #quotemalaysia 

Used @GoAssistPro Repost From @ustazadnin Dakwah ibarat menyelamatkan orang tika kebakaran, dan mereka ketika itu sedang tidur serta tidak sedar akan kebakaran yang berlaku.
.
Ada yang kita hanya perlu ketuk pintu, dia dah tersedar.
.
Ada yang kita kena jerit sambil ketuk pintu, dia tersedar.
.
Ada yang kena pergi kat dia dan goncang dia sampai bangun, baru dia tersedar.
.
Ada yang kena jirus air kat muka dia baru dia sedar.
.
Ada yang kena tarik dia dan paksa dia untuk keluar dari bilik yang terbakar tu, baru dia sedar.
.
Ada yang dah selamat, tapi dia masuk balik dalam bilik yang terbakar tu, so kita kena tangkap dan ikat dia, baru dia sedar.
.
Itulah dia HIKMAH DALAM DAKWAH.
.
Ia bukan semata-mata lembut. Ia bukan semata-mata tegas. Ia perlu mengikut keadaan dan situasi.
.
Kerana itu, sebelum kita berdakwah, lihatlah situasi, tengok waqi' yang berlaku, lalu aturlah langkah dakwah sesuai mengikut keadaan.
.
Lain orang, lain cara kita nak sentuh hati dia.
.
Moga Allah kurniakan kita semangat yang kuat dalam dakwah! 
#terapiinstagram #ajimaura #goassistpro #nakpesan #atokpesan #naksentap

Used @GoAssistPro Repost From @ustazadnin Dakwah ibarat menyelamatkan orang tika kebakaran, dan mereka ketika itu sedang tidur serta tidak sedar akan kebakaran yang berlaku. . Ada yang kita hanya perlu ketuk pintu, dia dah tersedar. . Ada yang kita kena jerit sambil ketuk pintu, dia tersedar. . Ada yang kena pergi kat dia dan goncang dia sampai bangun, baru dia tersedar. . Ada yang kena jirus air kat muka dia baru dia sedar. . Ada yang kena tarik dia dan paksa dia untuk keluar dari bilik yang terbakar tu, baru dia sedar. . Ada yang dah selamat, tapi dia masuk balik dalam bilik yang terbakar tu, so kita kena tangkap dan ikat dia, baru dia sedar. . Itulah dia HIKMAH DALAM DAKWAH. . Ia bukan semata-mata lembut. Ia bukan semata-mata tegas. Ia perlu mengikut keadaan dan situasi. . Kerana itu, sebelum kita berdakwah, lihatlah situasi, tengok waqi' yang berlaku, lalu aturlah langkah dakwah sesuai mengikut keadaan. . Lain orang, lain cara kita nak sentuh hati dia. . Moga Allah kurniakan kita semangat yang kuat dalam dakwah! #terapiinstagram  #ajimaura  #goassistpro  #nakpesan  #atokpesan  #naksentap 

single ni okay je😊 dia jadi tak okey bila tengok yang couple ni sweet2 dekat depan mata 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
. 
Follow us:
⏩@akubroken
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@pesankakmoji
⏩@epilog.cinta
⏩@hatiterluka
⏩@hipotesiscinta
⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification
. 
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #himpunanlawakmalays #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#paidreviewrm5#paidreviewrm10#silamoveon
#love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

single ni okay je😊 dia jadi tak okey bila tengok yang couple ni sweet2 dekat depan mata 📌Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken ⏩@silamoveon ⏩@alongbebel ⏩@selagirindu ⏩@pesankakmoji ⏩@epilog.cinta ⏩@hatiterluka ⏩@hipotesiscinta ⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification . #pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #lawakhambar  #lawak  #videolawak  #seribusatucerita  #atukpesan  #malaysiatrending  #igersmalaysia  #mudahterhibur  #nature  #quote  #himpunanlawakmalays  #nakpickupline  #nakpesan #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #silamoveon  #love #cartoon #ceritacinta #ayatayatcinta 

jangan cepat jatuh hati okay???💕 Follow us:
⏩@akubroken
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@pesankakmoji
⏩@epilog.cinta
⏩@hatiterluka
⏩@hipotesiscinta
@nakbebel
▶Turn on post notification
. 
#pesankakmoji#epilogcinta#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #himpunanlawakmalays #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#paidreviewrm5#paidreviewrm10#silamoveon
#love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

jangan cepat jatuh hati okay???💕 Follow us: ⏩@akubroken ⏩@silamoveon ⏩@alongbebel ⏩@selagirindu ⏩@pesankakmoji ⏩@epilog.cinta ⏩@hatiterluka ⏩@hipotesiscinta @nakbebel ▶Turn on post notification . #pesankakmoji #epilogcinta #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #lawakhambar  #lawak  #videolawak  #seribusatucerita  #atukpesan  #malaysiatrending  #igersmalaysia  #mudahterhibur  #nature  #quote  #himpunanlawakmalays  #nakpickupline  #nakpesan #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #silamoveon  #love #cartoon #ceritacinta #ayatayatcinta 

A cup of coffee for supper with wheatmeal cracker.
.
So cool.
.
Have a sweet dreams.
.
Assalammualaikum.
.
.
#mesinkopiArisstorm1nicomy
#nicomyarissto
#nicomykopiarissto
#nicomymylife
#CArawang
#mesinkopimurah
#ajimaura
#terapiinstagram
#coffeelovers
#italianpremiumcoffee
#klangvalley
#rawang
#sungaibuloh
#selayang
#Kopipremiumtapihargawarung 
#Mesinkopipremiumsewarm1 
#bazaarpaknil
#letsleadthemarket
#batch22saka 
#nakpesan 
#naksetap 
#atokpesan 
#hatikecai
#peminatkopi
#peminatkopitegar
#followsewamesinkopirm1
#visitmyig
Used @GoAssistPro Repost From @ustazadnin Dalam dakwah, bila kita ternampak seseorang melakukan dosa, dalam keadaan dia dah usaha untuk menyembunyikan dosanya, pertama sekali ialah kita TUTUP AIB dia, dan tegurlah dia.
.
Kita jangan pandang hina pada dia atau mengutuk dia. Kerana, takut-takut, kita pula di uji dengan dosa tersebut.
.
Jadilah orang yang benci pada dosa, bukan pendosa. Tegur dia, bimbing dia, doakan dia.
.
NAMUN, jika dosa yang dia lakukan itu secara terang-terang, bahkan dia bangga serta mengajak orang lain ke arah dosa tersebut, ketika itu, buatlah tindakan yang munasabah. Kadang, ada yang perlu di buang sekolah. Kadang, ada yang perlu di masukkan dalam penjara. Kadang, ada yang perlu di marahi dan di denda di khalayak ramai sebagai pengajaran. Ikut keadaan dan situasi. Namun, tetap sama, kita tak boleh memandang hina dirinya. Namun, tindakan perlu di buat supaya dia benar-benar insaf dan jujur dengan perubahannya.
.
Secara mudahnya, dakwah ini ialah untuk mengajak manusia ke arah kebaikan dan mencegah kemungkaran. Dari sekecil-kecil mungkar hingga sebesar-besarnya. Kesannya, masyarakat akan hidup dalam keadaan harmoni, bahgia dan bebas dari jenayah, dan berlumba-lumba ke arah kebaikan.
.
Laksanakanlah dakwah. Jangan putus-asa dengannya. Gunakan segala bakat yang ada untuk menyampaikan dakwah selagi ianya tak bertentangan dengan syariat, dan berdoalah pada Allah agar Allah beri hidayah pada seluruh ummat. 
#terapiinstagram #ajimaura #goassistpro #nakpesan #atokpesan #naksentap

Used @GoAssistPro Repost From @ustazadnin Dalam dakwah, bila kita ternampak seseorang melakukan dosa, dalam keadaan dia dah usaha untuk menyembunyikan dosanya, pertama sekali ialah kita TUTUP AIB dia, dan tegurlah dia. . Kita jangan pandang hina pada dia atau mengutuk dia. Kerana, takut-takut, kita pula di uji dengan dosa tersebut. . Jadilah orang yang benci pada dosa, bukan pendosa. Tegur dia, bimbing dia, doakan dia. . NAMUN, jika dosa yang dia lakukan itu secara terang-terang, bahkan dia bangga serta mengajak orang lain ke arah dosa tersebut, ketika itu, buatlah tindakan yang munasabah. Kadang, ada yang perlu di buang sekolah. Kadang, ada yang perlu di masukkan dalam penjara. Kadang, ada yang perlu di marahi dan di denda di khalayak ramai sebagai pengajaran. Ikut keadaan dan situasi. Namun, tetap sama, kita tak boleh memandang hina dirinya. Namun, tindakan perlu di buat supaya dia benar-benar insaf dan jujur dengan perubahannya. . Secara mudahnya, dakwah ini ialah untuk mengajak manusia ke arah kebaikan dan mencegah kemungkaran. Dari sekecil-kecil mungkar hingga sebesar-besarnya. Kesannya, masyarakat akan hidup dalam keadaan harmoni, bahgia dan bebas dari jenayah, dan berlumba-lumba ke arah kebaikan. . Laksanakanlah dakwah. Jangan putus-asa dengannya. Gunakan segala bakat yang ada untuk menyampaikan dakwah selagi ianya tak bertentangan dengan syariat, dan berdoalah pada Allah agar Allah beri hidayah pada seluruh ummat. #terapiinstagram  #ajimaura  #goassistpro  #nakpesan  #atokpesan  #naksentap 

・・・
Letih dengan jenis manusia macam ni. Ada je tak kena.🤣
.
.
👤 Tag kawan kawan korang 👇👇👇👇
. 
Ada video yang nak diviralkan? DM admin. Mari kita viralkan dulu 🤭
.
SHARE di INSTASTORY korang
.
✅Turn On Post Notifications
.
.
Follow instagram
.
🔥 @ohmediaviral .
. .
🔥 @terawatch
.
🔥 @ryukoreanchicken
.
🔥 @ryutravel
.
#ohmediaviral #hanyakatakata #quotes #mutiarakata #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #astrogempak #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #nakkongsi #nakfakta #nakpesan #lawakkeder #videolawak #atukpesan #kakiviral #malaysiatrending #budaknakal #madlipzmalaysian #malaysiavines #vinemalaysia #malaysiaviners #madlipzmalaysiaterbaik #madlipzmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia

・・・ Letih dengan jenis manusia macam ni. Ada je tak kena.🤣 . . 👤 Tag kawan kawan korang 👇👇👇👇 . Ada video yang nak diviralkan? DM admin. Mari kita viralkan dulu 🤭 . SHARE di INSTASTORY korang . ✅Turn On Post Notifications . . Follow instagram . 🔥 @ohmediaviral . . . 🔥 @terawatch . 🔥 @ryukoreanchicken . 🔥 @ryutravel . #ohmediaviral  #hanyakatakata  #quotes  #mutiarakata  #naksentap  #igersmalaysia  #vscomalaysia  #nakbebel  #astrogempak  #nakfakta  #lawakhambar  #lawakhangit  #lawak  #malaysiaviners  #lawakterkini  #nakkongsi  #nakfakta  #nakpesan  #lawakkeder  #videolawak  #atukpesan  #kakiviral  #malaysiatrending  #budaknakal  #madlipzmalaysian  #malaysiavines  #vinemalaysia  #malaysiaviners  #madlipzmalaysiaterbaik  #madlipzmalaysia  #tiktokmalaysia  #musicallymalaysia 

・・・
Sedap betul suara dia. . Bantu admin cari budak ni. Kita kasi viral dengan kemerduan suaranya
.
.
👤 Tag kawan kawan korang 👇👇👇👇
. 
Ada video yang nak diviralkan? DM admin. Mari kita viralkan dulu 🤭
.
SHARE di INSTASTORY korang
.
✅Turn On Post Notifications
.
.
Follow instagram
.
🔥 @ohmediaviral .
. .
🔥 @terawatch
.
🔥 @ryukoreanchicken
.
🔥 @ryutravel
.
#ohmediaviral #hanyakatakata #quotes #mutiarakata #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #astrogempak #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #nakkongsi #nakfakta #nakpesan #lawakkeder #videolawak #atukpesan #kakiviral #malaysiatrending #budaknakal #madlipzmalaysian #malaysiavines #vinemalaysia #malaysiaviners #madlipzmalaysiaterbaik #madlipzmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia

・・・ Sedap betul suara dia. . Bantu admin cari budak ni. Kita kasi viral dengan kemerduan suaranya . . 👤 Tag kawan kawan korang 👇👇👇👇 . Ada video yang nak diviralkan? DM admin. Mari kita viralkan dulu 🤭 . SHARE di INSTASTORY korang . ✅Turn On Post Notifications . . Follow instagram . 🔥 @ohmediaviral . . . 🔥 @terawatch . 🔥 @ryukoreanchicken . 🔥 @ryutravel . #ohmediaviral  #hanyakatakata  #quotes  #mutiarakata  #naksentap  #igersmalaysia  #vscomalaysia  #nakbebel  #astrogempak  #nakfakta  #lawakhambar  #lawakhangit  #lawak  #malaysiaviners  #lawakterkini  #nakkongsi  #nakfakta  #nakpesan  #lawakkeder  #videolawak  #atukpesan  #kakiviral  #malaysiatrending  #budaknakal  #madlipzmalaysian  #malaysiavines  #vinemalaysia  #malaysiaviners  #madlipzmalaysiaterbaik  #madlipzmalaysia  #tiktokmalaysia  #musicallymalaysia 

Santai petang boss and good night..😴😴😴 #maluaperbossku #jiwakacau #lepaksantai #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #joyahohjoyah #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abanggurauje #abangkacamata #nakfakta #qoutes #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysian #igbudaknerd #igbudaknakal #viralmalaysia #paidriview
・・・
DON'T TAKE MY TOOTHPASTE!🤣
Jom ajak kawan kawan buat challenge ni.
#narutomirrorrunchallenge .
.
.
👤 Tag kawan kawan korang 👇👇👇👇
. 
Ada video yang nak diviralkan? DM admin. Mari kita viralkan dulu 🤭
.
SHARE di INSTASTORY korang
.
✅Turn On Post Notifications
.
.
Follow instagram
.
🔥 @ohmediaviral .
. .
🔥 @terawatch
.
🔥 @ryukoreanchicken
.
🔥 @ryutravel
.
#ohmediaviral #hanyakatakata #quotes #mutiarakata #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #astrogempak #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #nakkongsi #nakfakta #nakpesan #lawakkeder #videolawak #atukpesan #kakiviral #malaysiatrending #budaknakal #madlipzmalaysian #malaysiavines #vinemalaysia #malaysiaviners #madlipzmalaysiaterbaik #madlipzmalaysia # tiktokmalaysia #musicallymalaysia

・・・ DON'T TAKE MY TOOTHPASTE!🤣 Jom ajak kawan kawan buat challenge ni. #narutomirrorrunchallenge  . . . 👤 Tag kawan kawan korang 👇👇👇👇 . Ada video yang nak diviralkan? DM admin. Mari kita viralkan dulu 🤭 . SHARE di INSTASTORY korang . ✅Turn On Post Notifications . . Follow instagram . 🔥 @ohmediaviral . . . 🔥 @terawatch . 🔥 @ryukoreanchicken . 🔥 @ryutravel . #ohmediaviral  #hanyakatakata  #quotes  #mutiarakata  #naksentap  #igersmalaysia  #vscomalaysia  #nakbebel  #astrogempak  #nakfakta  #lawakhambar  #lawakhangit  #lawak  #malaysiaviners  #lawakterkini  #nakkongsi  #nakfakta  #nakpesan  #lawakkeder  #videolawak  #atukpesan  #kakiviral  #malaysiatrending  #budaknakal  #madlipzmalaysian  #malaysiavines  #vinemalaysia  #malaysiaviners  #madlipzmalaysiaterbaik  #madlipzmalaysia  # tiktokmalaysia #musicallymalaysia 

・・・
Malang betul nasib dia.
.
.
👤 Tag kawan kawan korang 👇👇👇👇
. 
Ada video yang nak diviralkan? DM admin. Mari kita viralkan dulu 🤭
.
SHARE di INSTASTORY korang
.
✅Turn On Post Notifications
.
.
Follow instagram
.
🔥 @ohmediaviral .
. .
🔥 @terawatch
.
🔥 @ryukoreanchicken
.
🔥 @ryutravel
.
#ohmediaviral #hanyakatakata #quotes #mutiarakata #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #astrogempak #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #nakkongsi #nakfakta #nakpesan #lawakkeder #videolawak #atukpesan #kakiviral #malaysiatrending #budaknakal #madlipzmalaysian #malaysiavines #vinemalaysia #malaysiaviners #madlipzmalaysiaterbaik #madlipzmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia

・・・ Malang betul nasib dia. . . 👤 Tag kawan kawan korang 👇👇👇👇 . Ada video yang nak diviralkan? DM admin. Mari kita viralkan dulu 🤭 . SHARE di INSTASTORY korang . ✅Turn On Post Notifications . . Follow instagram . 🔥 @ohmediaviral . . . 🔥 @terawatch . 🔥 @ryukoreanchicken . 🔥 @ryutravel . #ohmediaviral  #hanyakatakata  #quotes  #mutiarakata  #naksentap  #igersmalaysia  #vscomalaysia  #nakbebel  #astrogempak  #nakfakta  #lawakhambar  #lawakhangit  #lawak  #malaysiaviners  #lawakterkini  #nakkongsi  #nakfakta  #nakpesan  #lawakkeder  #videolawak  #atukpesan  #kakiviral  #malaysiatrending  #budaknakal  #madlipzmalaysian  #malaysiavines  #vinemalaysia  #malaysiaviners  #madlipzmalaysiaterbaik  #madlipzmalaysia  #tiktokmalaysia  #musicallymalaysia 

Good night 😴 
#seribusatucerita #maluaperbossku #jiwakacau #lepaksantai #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #joyahohjoyah #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abanggurauje #abangkacamata #nakfakta #qoutes #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysian #igbudaknerd #igbudaknakal #viralmalaysia #paidriview
Good night 😴 
#seribusatucerita #maluaperbossku #jiwakacau #lepaksantai #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #joyahohjoyah #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abanggurauje #abangkacamata #nakfakta #qoutes #himpunanlawakmalaysia #seribusatucerita #nakngepek #nakpesan #apaapajer #dubsmashmalaysian #igbudaknerd #igbudaknakal #viralmalaysia #paidriview
・・・
Apa yg dibebelkannya tu
.
.
👤 Tag seseorang 👇👇👇👇
. 
Ada video yang nak diviralkan? DM admin. Mari kita viralkan dulu 🤭
.
SHARE di INSTASTORY korang
.
✅Turn On Post Notifications
.
.
Follow instagram
.
🔥 @ohmediaviral .
. .
🔥 @terawatch
.
🔥 @ryukoreanchicken
.
🔥 @ryutravel
.
#ohmediaviral #hanyakatakata #quotes #mutiarakata #naksentap #igersmalaysia #vscomalaysia #nakbebel #astrogempak #nakfakta #lawakhambar #lawakhangit #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #nakkongsi #nakfakta #nakpesan #lawakkeder #videolawak #atukpesan #kakiviral #malaysiatrending #budaknakal #madlipzmalaysian #malaysiavines #vinemalaysia #malaysiaviners #madlipzmalaysiaterbaik #madlipzmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia

・・・ Apa yg dibebelkannya tu . . 👤 Tag seseorang 👇👇👇👇 . Ada video yang nak diviralkan? DM admin. Mari kita viralkan dulu 🤭 . SHARE di INSTASTORY korang . ✅Turn On Post Notifications . . Follow instagram . 🔥 @ohmediaviral . . . 🔥 @terawatch . 🔥 @ryukoreanchicken . 🔥 @ryutravel . #ohmediaviral  #hanyakatakata  #quotes  #mutiarakata  #naksentap  #igersmalaysia  #vscomalaysia  #nakbebel  #astrogempak  #nakfakta  #lawakhambar  #lawakhangit  #lawak  #malaysiaviners  #lawakterkini  #nakkongsi  #nakfakta  #nakpesan  #lawakkeder  #videolawak  #atukpesan  #kakiviral  #malaysiatrending  #budaknakal  #madlipzmalaysian  #malaysiavines  #vinemalaysia  #malaysiaviners  #madlipzmalaysiaterbaik  #madlipzmalaysia  #tiktokmalaysia  #musicallymalaysia 

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatsapp : +60108842697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #nakpesan #nakfakta #lawakgram #lawakkeder #lawaktahapdewa #malaysiadiaries #langkawi #langkawitrip
#ubattinggi #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggitiens #ubattinggiterbaik #ubattinggisale #ubattinggipromotion #ubattinggiherbal #ubattinggitrusted #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggisingapore #ubattinggibrunei #sayajual #sayajualubattinggi #sayajualmurah #sayajualonline

Salam Guys👋👋 . Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya . ________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +60108842697 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #nakpesan  #nakfakta  #lawakgram  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #malaysiadiaries  #langkawi  #langkawitrip  #ubattinggi  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggitiens  #ubattinggiterbaik  #ubattinggisale  #ubattinggipromotion  #ubattinggiherbal  #ubattinggitrusted  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggisingapore  #ubattinggibrunei  #sayajual  #sayajualubattinggi  #sayajualmurah  #sayajualonline 

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatsapp : +60108842697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #nakpesan #nakfakta #lawakgram #lawakkeder #lawaktahapdewa #malaysiadiaries #langkawi #langkawitrip
#ubattinggi #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggitiens #ubattinggiterbaik #ubattinggisale #ubattinggipromotion #ubattinggiherbal #ubattinggitrusted #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggisingapore #ubattinggibrunei #sayajual #sayajualubattinggi #sayajualmurah #sayajualonline

Salam Guys👋👋 . Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya . ________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +60108842697 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #nakpesan  #nakfakta  #lawakgram  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #malaysiadiaries  #langkawi  #langkawitrip  #ubattinggi  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggitiens  #ubattinggiterbaik  #ubattinggisale  #ubattinggipromotion  #ubattinggiherbal  #ubattinggitrusted  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggisingapore  #ubattinggibrunei  #sayajual  #sayajualubattinggi  #sayajualmurah  #sayajualonline 

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatsapp : +60108842697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #nakpesan #nakfakta #lawakgram #lawakkeder #lawaktahapdewa #malaysiadiaries #langkawi #langkawitrip
#ubattinggi #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggitiens #ubattinggiterbaik #ubattinggisale #ubattinggipromotion #ubattinggiherbal #ubattinggitrusted #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggisingapore #ubattinggibrunei #sayajual #sayajualubattinggi #sayajualmurah #sayajualonline

Salam Guys👋👋 . Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya . ________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +60108842697 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #nakpesan  #nakfakta  #lawakgram  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #malaysiadiaries  #langkawi  #langkawitrip  #ubattinggi  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggitiens  #ubattinggiterbaik  #ubattinggisale  #ubattinggipromotion  #ubattinggiherbal  #ubattinggitrusted  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggisingapore  #ubattinggibrunei  #sayajual  #sayajualubattinggi  #sayajualmurah  #sayajualonline 

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatsapp : +60108842697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #nakpesan #nakfakta #lawakgram #lawakkeder #lawaktahapdewa #malaysiadiaries #langkawi #langkawitrip
#ubattinggi #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggitiens #ubattinggiterbaik #ubattinggisale #ubattinggipromotion #ubattinggiherbal #ubattinggitrusted #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggisingapore #ubattinggibrunei #sayajual #sayajualubattinggi #sayajualmurah #sayajualonline

Salam Guys👋👋 . Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya . ________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +60108842697 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #nakpesan  #nakfakta  #lawakgram  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #malaysiadiaries  #langkawi  #langkawitrip  #ubattinggi  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggitiens  #ubattinggiterbaik  #ubattinggisale  #ubattinggipromotion  #ubattinggiherbal  #ubattinggitrusted  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggisingapore  #ubattinggibrunei  #sayajual  #sayajualubattinggi  #sayajualmurah  #sayajualonline 

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatsapp : +60108842697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #nakpesan #nakfakta #lawakgram #lawakkeder #lawaktahapdewa #malaysiadiaries #langkawi #langkawitrip
#ubattinggi #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggitiens #ubattinggiterbaik #ubattinggisale #ubattinggipromotion #ubattinggiherbal #ubattinggitrusted #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggisingapore #ubattinggibrunei #sayajual #sayajualubattinggi #sayajualmurah #sayajualonline

Salam Guys👋👋 . Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya . ________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +60108842697 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #nakpesan  #nakfakta  #lawakgram  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #malaysiadiaries  #langkawi  #langkawitrip  #ubattinggi  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggitiens  #ubattinggiterbaik  #ubattinggisale  #ubattinggipromotion  #ubattinggiherbal  #ubattinggitrusted  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggisingapore  #ubattinggibrunei  #sayajual  #sayajualubattinggi  #sayajualmurah  #sayajualonline 

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatsapp : +60108842697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #nakpesan #nakfakta #lawakgram #lawakkeder #lawaktahapdewa #malaysiadiaries #langkawi #langkawitrip
#ubattinggi #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggitiens #ubattinggiterbaik #ubattinggisale #ubattinggipromotion #ubattinggiherbal #ubattinggitrusted #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggisingapore #ubattinggibrunei #sayajual #sayajualubattinggi #sayajualmurah #sayajualonline

Salam Guys👋👋 . Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya . ________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +60108842697 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #nakpesan  #nakfakta  #lawakgram  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #malaysiadiaries  #langkawi  #langkawitrip  #ubattinggi  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggitiens  #ubattinggiterbaik  #ubattinggisale  #ubattinggipromotion  #ubattinggiherbal  #ubattinggitrusted  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggisingapore  #ubattinggibrunei  #sayajual  #sayajualubattinggi  #sayajualmurah  #sayajualonline 

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatsapp : +60108842697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #nakpesan #nakfakta #lawakgram #lawakkeder #lawaktahapdewa #malaysiadiaries #langkawi #langkawitrip
#ubattinggi #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggitiens #ubattinggiterbaik #ubattinggisale #ubattinggipromotion #ubattinggiherbal #ubattinggitrusted #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggisingapore #ubattinggibrunei #sayajual #sayajualubattinggi #sayajualmurah #sayajualonline

Salam Guys👋👋 . Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya . ________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +60108842697 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #nakpesan  #nakfakta  #lawakgram  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #malaysiadiaries  #langkawi  #langkawitrip  #ubattinggi  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggitiens  #ubattinggiterbaik  #ubattinggisale  #ubattinggipromotion  #ubattinggiherbal  #ubattinggitrusted  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggisingapore  #ubattinggibrunei  #sayajual  #sayajualubattinggi  #sayajualmurah  #sayajualonline 

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatsapp : +60108842697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #nakpesan #nakfakta #lawakgram #lawakkeder #lawaktahapdewa #malaysiadiaries #langkawi #langkawitrip
#ubattinggi #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggitiens #ubattinggiterbaik #ubattinggisale #ubattinggipromotion #ubattinggiherbal #ubattinggitrusted #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggisingapore #ubattinggibrunei #sayajual #sayajualubattinggi #sayajualmurah #sayajualonline

Salam Guys👋👋 . Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya . ________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +60108842697 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #nakpesan  #nakfakta  #lawakgram  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #malaysiadiaries  #langkawi  #langkawitrip  #ubattinggi  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggitiens  #ubattinggiterbaik  #ubattinggisale  #ubattinggipromotion  #ubattinggiherbal  #ubattinggitrusted  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggisingapore  #ubattinggibrunei  #sayajual  #sayajualubattinggi  #sayajualmurah  #sayajualonline 

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatsapp : +60108842697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #nakpesan #nakfakta #lawakgram #lawakkeder #lawaktahapdewa #malaysiadiaries #langkawi #langkawitrip
#ubattinggi #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggitiens #ubattinggiterbaik #ubattinggisale #ubattinggipromotion #ubattinggiherbal #ubattinggitrusted #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggisingapore #ubattinggibrunei #sayajual #sayajualubattinggi #sayajualmurah #sayajualonline

Salam Guys👋👋 . Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya . ________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +60108842697 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #nakpesan  #nakfakta  #lawakgram  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #malaysiadiaries  #langkawi  #langkawitrip  #ubattinggi  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggitiens  #ubattinggiterbaik  #ubattinggisale  #ubattinggipromotion  #ubattinggiherbal  #ubattinggitrusted  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggisingapore  #ubattinggibrunei  #sayajual  #sayajualubattinggi  #sayajualmurah  #sayajualonline 

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatsapp : +60108842697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #nakpesan #nakfakta #lawakgram #lawakkeder #lawaktahapdewa #malaysiadiaries #langkawi #langkawitrip
#ubattinggi #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggitiens #ubattinggiterbaik #ubattinggisale #ubattinggipromotion #ubattinggiherbal #ubattinggitrusted #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggisingapore #ubattinggibrunei #sayajual #sayajualubattinggi #sayajualmurah #sayajualonline

Salam Guys👋👋 . Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya . ________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +60108842697 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #nakpesan  #nakfakta  #lawakgram  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #malaysiadiaries  #langkawi  #langkawitrip  #ubattinggi  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggitiens  #ubattinggiterbaik  #ubattinggisale  #ubattinggipromotion  #ubattinggiherbal  #ubattinggitrusted  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggisingapore  #ubattinggibrunei  #sayajual  #sayajualubattinggi  #sayajualmurah  #sayajualonline 

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatsapp : +60108842697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #nakpesan #nakfakta #lawakgram #lawakkeder #lawaktahapdewa #malaysiadiaries #langkawi #langkawitrip
#ubattinggi #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggitiens #ubattinggiterbaik #ubattinggisale #ubattinggipromotion #ubattinggiherbal #ubattinggitrusted #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggisingapore #ubattinggibrunei #sayajual #sayajualubattinggi #sayajualmurah #sayajualonline

Salam Guys👋👋 . Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya . ________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +60108842697 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #nakpesan  #nakfakta  #lawakgram  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #malaysiadiaries  #langkawi  #langkawitrip  #ubattinggi  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggitiens  #ubattinggiterbaik  #ubattinggisale  #ubattinggipromotion  #ubattinggiherbal  #ubattinggitrusted  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggisingapore  #ubattinggibrunei  #sayajual  #sayajualubattinggi  #sayajualmurah  #sayajualonline 

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatsapp : +60108842697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #nakpesan #nakfakta #lawakgram #lawakkeder #lawaktahapdewa #malaysiadiaries #langkawi #langkawitrip
#ubattinggi #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggitiens #ubattinggiterbaik #ubattinggisale #ubattinggipromotion #ubattinggiherbal #ubattinggitrusted #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggisingapore #ubattinggibrunei #sayajual #sayajualubattinggi #sayajualmurah #sayajualonline

Salam Guys👋👋 . Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya . ________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +60108842697 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #nakpesan  #nakfakta  #lawakgram  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #malaysiadiaries  #langkawi  #langkawitrip  #ubattinggi  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggitiens  #ubattinggiterbaik  #ubattinggisale  #ubattinggipromotion  #ubattinggiherbal  #ubattinggitrusted  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggisingapore  #ubattinggibrunei  #sayajual  #sayajualubattinggi  #sayajualmurah  #sayajualonline 

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatsapp : +60108842697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #nakpesan #nakfakta #lawakgram #lawakkeder #lawaktahapdewa #malaysiadiaries #langkawi #langkawitrip
#ubattinggi #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggitiens #ubattinggiterbaik #ubattinggisale #ubattinggipromotion #ubattinggiherbal #ubattinggitrusted #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggisingapore #ubattinggibrunei #sayajual #sayajualubattinggi #sayajualmurah #sayajualonline

Salam Guys👋👋 . Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya . ________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +60108842697 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #nakpesan  #nakfakta  #lawakgram  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #malaysiadiaries  #langkawi  #langkawitrip  #ubattinggi  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggitiens  #ubattinggiterbaik  #ubattinggisale  #ubattinggipromotion  #ubattinggiherbal  #ubattinggitrusted  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggisingapore  #ubattinggibrunei  #sayajual  #sayajualubattinggi  #sayajualmurah  #sayajualonline 

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatsapp : +60108842697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #nakpesan #nakfakta #lawakgram #lawakkeder #lawaktahapdewa #malaysiadiaries #langkawi #langkawitrip
#ubattinggi #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggitiens #ubattinggiterbaik #ubattinggisale #ubattinggipromotion #ubattinggiherbal #ubattinggitrusted #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggisingapore #ubattinggibrunei #sayajual #sayajualubattinggi #sayajualmurah #sayajualonline

Salam Guys👋👋 . Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya . ________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +60108842697 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #nakpesan  #nakfakta  #lawakgram  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #malaysiadiaries  #langkawi  #langkawitrip  #ubattinggi  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggitiens  #ubattinggiterbaik  #ubattinggisale  #ubattinggipromotion  #ubattinggiherbal  #ubattinggitrusted  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggisingapore  #ubattinggibrunei  #sayajual  #sayajualubattinggi  #sayajualmurah  #sayajualonline 

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatsapp : +60108842697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #nakpesan #nakfakta #lawakgram #lawakkeder #lawaktahapdewa #malaysiadiaries #langkawi #langkawitrip
#ubattinggi #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggitiens #ubattinggiterbaik #ubattinggisale #ubattinggipromotion #ubattinggiherbal #ubattinggitrusted #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggisingapore #ubattinggibrunei #sayajual #sayajualubattinggi #sayajualmurah #sayajualonline

Salam Guys👋👋 . Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. . Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya . ________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +60108842697 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #nakpesan  #nakfakta  #lawakgram  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #malaysiadiaries  #langkawi  #langkawitrip  #ubattinggi  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggitiens  #ubattinggiterbaik  #ubattinggisale  #ubattinggipromotion  #ubattinggiherbal  #ubattinggitrusted  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggisingapore  #ubattinggibrunei  #sayajual  #sayajualubattinggi  #sayajualmurah  #sayajualonline 

.. By fesi Al fateh.. S.M.K Abdul Samad.❤️..
.
.
#cakapbanyak #viral #katabijak #lawak @abahcakap @kisah_awak_dan_saya @hatikecai @secebiskenangan#atukpesan #kakyviral #ab#iglepak_santai #lepaksantai #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #joyahohjoyah #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #abangguru #abangkacamata #nakfakta #qoutes #singgahsekejap #mudahterhibur #himpunanbahanlawak#himpunanlawakmalays #seribusatucerita #nakngepek#nakpesan
#Repost @ayoi_tv
• • • • •
Bila abang mengalah dengan adik.. 😍💕 (Tag kawan² korang 😜) . . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
. 
Follow us:
⏩@akubroken
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@pesankakmoji
⏩@epilog.cinta
⏩@hatiterluka
⏩@hipotesiscinta
⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification
. 
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #himpunanlawakmalays #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#paidreviewrm5#paidreviewrm10#silamoveon
#love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

#Repost  @ayoi_tv • • • • • Bila abang mengalah dengan adik.. 😍💕 (Tag kawan² korang 😜) . . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken ⏩@silamoveon ⏩@alongbebel ⏩@selagirindu ⏩@pesankakmoji ⏩@epilog.cinta ⏩@hatiterluka ⏩@hipotesiscinta ⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification . #pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #lawakhambar  #lawak  #videolawak  #seribusatucerita  #atukpesan  #malaysiatrending  #igersmalaysia  #mudahterhibur  #nature  #quote  #himpunanlawakmalays  #nakpickupline  #nakpesan #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #silamoveon  #love #cartoon #ceritacinta #ayatayatcinta 

#Repost @lubukviral
• • • • •
Jom Follow @lubukviral 😘
. 
Tag kawan korang ⬇️⬇️⬇️⬇️
________________________________
Credit= @cartoon_box_animation (Instagram)
#lubukviral
_________________________________
#nakpesan#tweetpesan#ayatsedih#ayatjiwang#ayatsentap#ayatcinta#katakataromantis#katakatacinta#katanasihat#sukakongsi#iglepak_santai#iglelakivsperempuan#hatikecai#nakkongsi#nakbebel#atukpesan#abangguru#qoutes#abahcakap#nakfakta#singgahsekejap#mudahterhibur#himpunanlawakmalaysia#lawak#apaapajerr#gengmoveon#kisahantarakita#igdindavskanda

#Repost  @lubukviral • • • • • Jom Follow @lubukviral 😘 . Tag kawan korang ⬇️⬇️⬇️⬇️ ________________________________ Credit= @cartoon_box_animation (Instagram) #lubukviral  _________________________________ #nakpesan #tweetpesan #ayatsedih #ayatjiwang #ayatsentap #ayatcinta #katakataromantis #katakatacinta #katanasihat #sukakongsi #iglepak_santai #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #atukpesan #abangguru #qoutes #abahcakap #nakfakta #singgahsekejap #mudahterhibur #himpunanlawakmalaysia #lawak #apaapajerr #gengmoveon #kisahantarakita #igdindavskanda 

#Repost @cintaislamicc (@get_repost)
・・・
Doa yang dinanti 😢
Follow: @inche_lebah
.
#inchelebah #cintaislamic #cintaislamic #cinta .
.
#muhasabahdiri #atukpesan #igersmalaya #quotestoliveby #seribusatucerita #malaysia #indonesia #tausyiah #tausiah #nakbebel #nakpesan #nakpickupline #nakfakta #cinta #katakata #katakatacinta #katakatamutiara #katakataindah #jentikhati #tarbiahsentap
Kisahnya, haritu ada sorang Dropship Yati tanya. Soalannya lebih kurang macam ni,
.
"IG saya sekarang nampak tak cantik, macam serabut dan tak tersusun. Saya kena padam balik ke gambar-gambar lama? Maksud saya gambar jualan sebelum- sebelum ni."🤔
.
Jawapan Yati mudah jer.
.
✔️Kalau gambar-gambar  yang lama tak banyak, korang ada 2 pilihan : DELETE atau pun ARCHIVE
.
✔️Tapi kalau banyak sangat sampai ribu riban, korang biarkan jer lahh.
.
Past is past, kita move on okay?Chewah Yati, dah macam orang putus cinta bunyinye. Haha😄
.
✔️Yati cadangkan korang teruskan saja dengan warna tema baru dan pastikan konsisten ya. Barulah IG korang nampak cantik, tersusun dan terpahat kemas di lubuk hati Followers. Gituuu, ikat mati kata orang.
.
✔️Bila IG kemas dan tersusun, Followers suka stay lama-lama tauu.
.
✔️Bila dia suka, tak mustahil lah berderet-deret Whatsapp akan masuk. Sales In Shaa Allah akan mencanak-canak naik dan disokong juga oleh faktor-faktor lain.  Hat ni Yati kupas nanti-nanti yer.
.
.
Okay ke okay?😍
.
.
.
Kalau okay, jom join Channel Telegram Free ni, macam2 tips IG Yati share dalam ni. Link ada di bio.
.
https://t.me/InstaMagiks

Kisahnya, haritu ada sorang Dropship Yati tanya. Soalannya lebih kurang macam ni, . "IG saya sekarang nampak tak cantik, macam serabut dan tak tersusun. Saya kena padam balik ke gambar-gambar lama? Maksud saya gambar jualan sebelum- sebelum ni."🤔 . Jawapan Yati mudah jer. . ✔️Kalau gambar-gambar yang lama tak banyak, korang ada 2 pilihan : DELETE atau pun ARCHIVE . ✔️Tapi kalau banyak sangat sampai ribu riban, korang biarkan jer lahh. . Past is past, kita move on okay?Chewah Yati, dah macam orang putus cinta bunyinye. Haha😄 . ✔️Yati cadangkan korang teruskan saja dengan warna tema baru dan pastikan konsisten ya. Barulah IG korang nampak cantik, tersusun dan terpahat kemas di lubuk hati Followers. Gituuu, ikat mati kata orang. . ✔️Bila IG kemas dan tersusun, Followers suka stay lama-lama tauu. . ✔️Bila dia suka, tak mustahil lah berderet-deret Whatsapp akan masuk. Sales In Shaa Allah akan mencanak-canak naik dan disokong juga oleh faktor-faktor lain. Hat ni Yati kupas nanti-nanti yer. . . Okay ke okay?😍 . . . Kalau okay, jom join Channel Telegram Free ni, macam2 tips IG Yati share dalam ni. Link ada di bio. . https://t.me/InstaMagiks

ALBUM PILLOW 🔴
.
LINK WHATSAPP ADA DI BIO . .
http://wasap.my/60146873218
http://wasap.my/60146873218
http://wasap.my/60146873218
http://wasap.my/60146873218
http://wasap.my/60146873218.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatislami

ALBUM PILLOW 🔴 . LINK WHATSAPP ADA DI BIO . . http://wasap.my/60146873218 http://wasap.my/60146873218 http://wasap.my/60146873218 http://wasap.my/60146873218 http://wasap.my/60146873218. . . . . . . . . . . #2018  #2019  #nakpesan  #nakluahsikit  #nakluahjer  #nakbebel  #nakdengar  #tolongdengar  #cakapmanis  #jangankecam  #janganhinaorang  #jangansentap  #sentap  #hargaiaku  #hargailah  #sayangiaku  #janganbenci  #maafkan  #hati  #instafamous  #insta  #instagram  #inspirasi  #ilham  #lagu  #malaysia  #tiktok  #kata  #luahanhati  #nasihatislami 

TEMPAT MENARIK DI LANGKAWI
. . 
1. Makam mahsuri
2. Dataran helang
3. Cable car
4. Underwater world Langkawi
5. Fire show (cenang beach)
6. Kilim geoforest park
7. Muzium laman padi
8. Kompleks kraf tangan
9. MARDI Agro Technology Park
10. Langkawi Nature Park
. .
AKTIVITI MENARIK DI LANGKAWI
1. Snorkeling di Pulau Payar
2. Island hoping
3. Jetski Tour
4. Mangrove tour
5. Skytrex
6. Langkawi extreme park
7. Banana Boat
8. Parasailing (on boat/on beach)
9. Helicopter ride by By Bin Ali
10. Sunset Dinner Cruise / Geopark Day Cruise
.
.
TEMPAT SEMULA JADI / PEMANDANGAN INDAH
1. Gunung raya
2. Pantai pasir tengkorak
3. Pantai pasir hitam
4. Temurun waterfall
5. Telaga tujuh
6. Durian Perangin
7. Pantai kok
8. Tanjung Rhu
9. Pemandangan indah
10. Telaga harbour
.
TEMPAT SHOPPING DI LANGKAWI
1. Idaman Suri
2. HIG Kompleks
3. Coco Valley
4. Raams
5. Beras terbakar
6. Batik Printing

SENARAI PASAR MALAM

1.AHAD - Tapak beras terbakar (padang matsirat)
2.ISNIN - Ulu Melaka (Jalan Padang Matsirat)
3.SELASA - Padang Wahid
4.RABU & SABTU - Kuah (berhampiran dngan De baron Resort)
5.KHAMIS - Temoyong (berhadapan dngan villa thai)
6.JUMAAT - Air Hangat

BANYAKKAN TEMPAT MENARIK DISINI? Memandangkan cuti dah dekat rancanglah percutian anda sekeluarga ke Pulau Lagenda ini.

Kalau nak lebih senang atau nak tahu lebih bnyak tentang Pakej Langkawi. aktiviti Pulau Mahsuri ini, boleh terus hubungi saya dengan klik link di bawah.
. .

Call/Whatsapp 017. 7717. 014
Call/Whatsapp 013. 515. 5594
Call/Whatsapp 013. 436.1336
.
#lelakivsperempuan #igjoyah #hatikecai #igbudaknakal #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakan #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #apaapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashid #mudahterhibur #nature #streetphotography #quote #himpunanlawakmalaysia

TEMPAT MENARIK DI LANGKAWI . . 1. Makam mahsuri 2. Dataran helang 3. Cable car 4. Underwater world Langkawi 5. Fire show (cenang beach) 6. Kilim geoforest park 7. Muzium laman padi 8. Kompleks kraf tangan 9. MARDI Agro Technology Park 10. Langkawi Nature Park . . AKTIVITI MENARIK DI LANGKAWI 1. Snorkeling di Pulau Payar 2. Island hoping 3. Jetski Tour 4. Mangrove tour 5. Skytrex 6. Langkawi extreme park 7. Banana Boat 8. Parasailing (on boat/on beach) 9. Helicopter ride by By Bin Ali 10. Sunset Dinner Cruise / Geopark Day Cruise . . TEMPAT SEMULA JADI / PEMANDANGAN INDAH 1. Gunung raya 2. Pantai pasir tengkorak 3. Pantai pasir hitam 4. Temurun waterfall 5. Telaga tujuh 6. Durian Perangin 7. Pantai kok 8. Tanjung Rhu 9. Pemandangan indah 10. Telaga harbour . TEMPAT SHOPPING DI LANGKAWI 1. Idaman Suri 2. HIG Kompleks 3. Coco Valley 4. Raams 5. Beras terbakar 6. Batik Printing SENARAI PASAR MALAM 1.AHAD - Tapak beras terbakar (padang matsirat) 2.ISNIN - Ulu Melaka (Jalan Padang Matsirat) 3.SELASA - Padang Wahid 4.RABU & SABTU - Kuah (berhampiran dngan De baron Resort) 5.KHAMIS - Temoyong (berhadapan dngan villa thai) 6.JUMAAT - Air Hangat BANYAKKAN TEMPAT MENARIK DISINI? Memandangkan cuti dah dekat rancanglah percutian anda sekeluarga ke Pulau Lagenda ini. Kalau nak lebih senang atau nak tahu lebih bnyak tentang Pakej Langkawi. aktiviti Pulau Mahsuri ini, boleh terus hubungi saya dengan klik link di bawah. . . Call/Whatsapp 017. 7717. 014 Call/Whatsapp 013. 515. 5594 Call/Whatsapp 013. 436.1336 . #lelakivsperempuan  #igjoyah  #hatikecai  #igbudaknakal  #nakkongsi  #nakbebel  #nakfakta  #nakpickupline  #nakpesan  #nakngepek  #lawakan  #lawakkeder  #lawakgram  #lawakhambar  #apaapajer  #singgahsekejap  #lawak  #videolawak  #seribusatucerita  #atukpesan  #malaysiatrending  #igersmalaysia  #vscomalaysia  #dubsmashmalaysian  #dubsmashid  #mudahterhibur  #nature  #streetphotography  #quote  #himpunanlawakmalaysia 

BOOKING DAN BUAT DEPOSIT SEBELUM *25 FEBRUARY 2019* DENGAN PEMBELIAN PAKEJ 8 ORANG++ *PERCUMA PENGGUNAAN GO PRO 📸* -T&C
.
.
#lelakivsperempuan #igjoyah #hatikecai #igbudaknakal #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakan #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #apaapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashid #mudahterhibur #nature #streetphotography #quote #himpunanlawakmalaysia
#Repost @selagicinta
• • • • •
Aww dia punya senyum tuu😍 Nasib sedar jugak cikgu tu last2😂 Tag si dia yg senyum manis❤️
.
🎥📸
Credit: My strange hero
Song: Hey kamu - hashtag @hezhazmi @bangsoda_
.
Follow juga 📌@nakhabaqnii
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta#nakhabaq#nakdakwah#atukpesan#bosan#epilogcinta#gengbroken#gengjiwakacau#gengrejected#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#jommoveon#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrending#moveon#mudahterhibur#nakbebel#nakfakta#nakpesan#nakpickupline

#Repost  @selagicinta • • • • • Aww dia punya senyum tuu😍 Nasib sedar jugak cikgu tu last2😂 Tag si dia yg senyum manis❤️ . 🎥📸 Credit: My strange hero Song: Hey kamu - hashtag @hezhazmi @bangsoda_ . Follow juga 📌@nakhabaqnii . ▶️Jangan lupa turn on notification🤗 . 📩DM for Credit/Remove content. . Follow for more quote and video🙊🙉🙈 . #selagicinta #nakhabaq #nakdakwah #atukpesan #bosan #epilogcinta #gengbroken #gengjiwakacau #gengrejected #hatikecai #himpunanlawakmalays #igersmalaysia #jommoveon #kitabroken #lawak #lawakhambar #malaysiatrending #moveon #mudahterhibur #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline 

Selepas selesai kes peerbicaraan 4 orang anggota Hizbut Tahrir di Mahkamah Rendah Syariah Hulu Langat pada hari ini, kami syabab Hizbut Tahrir ke Balai Polis Bandar Baru Bangi untuk membuat laporan polis beramai-ramai mengenai satu karikatur yang dimuat naik didalam satu akaun facebook dimana karikatur tersebut menggambarkan baginda SAW dan Saidatina Aishah dalam keadaan yang menghinakan.

Ini jelas merupakan satu penghinaan keatas baginda Rasulullah SAW dan Islam. Baginda Rasulullah SAW merupakan nabi kita dan Rasulullah SAW merupakan kemuliaan kita. Tatkala baginda dihina sedemikian rupa, umat Islam tidak seharus ya berdiam diri!
.
Sebarkan kebaikan dengan like dan share!
.
#dakwah #dakwahislami #hiraukancacian
#teruskandakwah #DakwahKeranaAllah
#muhasabahdiri #atukpesan #igersmalaya #hijrah #tarbiahsentap #tarbiahhati #nakbebel #nakpesan  #nakfakta  #katakata #katakatamutiara  #pemudahijrahvideo #keepistiqomah #hidupadalahpilihan #menjadimuslimluarbiasa #meraihmardhatillah #motivationalqoute #muslimlife #muslim #motivasi #sunnah #ourprophet #ourhonourﷺ #ourprophetourhonour

Selepas selesai kes peerbicaraan 4 orang anggota Hizbut Tahrir di Mahkamah Rendah Syariah Hulu Langat pada hari ini, kami syabab Hizbut Tahrir ke Balai Polis Bandar Baru Bangi untuk membuat laporan polis beramai-ramai mengenai satu karikatur yang dimuat naik didalam satu akaun facebook dimana karikatur tersebut menggambarkan baginda SAW dan Saidatina Aishah dalam keadaan yang menghinakan. Ini jelas merupakan satu penghinaan keatas baginda Rasulullah SAW dan Islam. Baginda Rasulullah SAW merupakan nabi kita dan Rasulullah SAW merupakan kemuliaan kita. Tatkala baginda dihina sedemikian rupa, umat Islam tidak seharus ya berdiam diri! . Sebarkan kebaikan dengan like dan share! . #dakwah  #dakwahislami  #hiraukancacian  #teruskandakwah  #DakwahKeranaAllah  #muhasabahdiri  #atukpesan  #igersmalaya  #hijrah  #tarbiahsentap  #tarbiahhati  #nakbebel  #nakpesan  #nakfakta  #katakata  #katakatamutiara  #pemudahijrahvideo  #keepistiqomah  #hidupadalahpilihan  #menjadimuslimluarbiasa  #meraihmardhatillah  #motivationalqoute  #muslimlife  #muslim  #motivasi  #sunnah  #ourprophet  #ourhonourﷺ  #ourprophetourhonour 

Jgn pedulikan ex yg dh EXpired😆
Tag ex korang kalau berani 😆🤔 .

Created By @itsme.wiyna_ .

Follow @gengjalanan_official for more
 Like, Share dan Comment
 Tag kawan-kawan ✌🏻 _____________________________________________
.
follow member admin 🤝
@hatipatah_official
@adikshare
@budakjiwang_official

____________________________________________
#gengjalanan #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline#naksentap #nakkongsi #akusuka #kongsirezeki#igbudaknerd #pesanmama #abahcakap#atukpesan #bolehcakap #ayat #ayatsentap#ayatsedih #himpunanlawakmalays#maharajalawakmega #madlipzmalaysia#dubsmashmalaysian #kitapunya #kakimotor#kerenbanget #kiniviral #motifviral#inspirationalquotes #quotesmalaysia#lawaktahapdewa #lawakmalaysia

Jgn pedulikan ex yg dh EXpired😆 Tag ex korang kalau berani 😆🤔 . Created By @itsme.wiyna_ . Follow @gengjalanan_official for more Like, Share dan Comment Tag kawan-kawan ✌🏻 _____________________________________________ . follow member admin 🤝 @hatipatah_official @adikshare @budakjiwang_official ____________________________________________ #gengjalanan  #nakbebel  #nakfakta  #nakpesan  #nakpickupline #naksentap  #nakkongsi  #akusuka  #kongsirezeki #igbudaknerd  #pesanmama  #abahcakap #atukpesan  #bolehcakap  #ayat  #ayatsentap #ayatsedih  #himpunanlawakmalays #maharajalawakmega  #madlipzmalaysia #dubsmashmalaysian  #kitapunya  #kakimotor #kerenbanget  #kiniviral  #motifviral #inspirationalquotes  #quotesmalaysia #lawaktahapdewa  #lawakmalaysia 

Tidak bersyukur dgn kurniaan ALLAH😒
Tag Ex Korang Kalau Berani 😆 .

Created By @mohdnasrulhaqnas .

Follow @gengjalanan_official for more
 Like, Share dan Comment
 Tag kawan-kawan ✌🏻 _____________________________________________
.
follow member admin 🤝
@hatipatah_official
@adikshare
@budakjiwang_official

____________________________________________
#gengjalanan #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline#naksentap #nakkongsi #akusuka #kongsirezeki#igbudaknerd #pesanmama #abahcakap#atukpesan #bolehcakap #ayat #ayatsentap#ayatsedih #himpunanlawakmalays#maharajalawakmega #madlipzmalaysia#dubsmashmalaysian #kitapunya #kakimotor#kerenbanget #kiniviral #motifviral#inspirationalquotes #quotesmalaysia#lawaktahapdewa #lawakmalaysia

Tidak bersyukur dgn kurniaan ALLAH😒 Tag Ex Korang Kalau Berani 😆 . Created By @mohdnasrulhaqnas . Follow @gengjalanan_official for more Like, Share dan Comment Tag kawan-kawan ✌🏻 _____________________________________________ . follow member admin 🤝 @hatipatah_official @adikshare @budakjiwang_official ____________________________________________ #gengjalanan  #nakbebel  #nakfakta  #nakpesan  #nakpickupline #naksentap  #nakkongsi  #akusuka  #kongsirezeki #igbudaknerd  #pesanmama  #abahcakap #atukpesan  #bolehcakap  #ayat  #ayatsentap #ayatsedih  #himpunanlawakmalays #maharajalawakmega  #madlipzmalaysia #dubsmashmalaysian  #kitapunya  #kakimotor #kerenbanget  #kiniviral  #motifviral #inspirationalquotes  #quotesmalaysia #lawaktahapdewa  #lawakmalaysia 

Kau bukan yang terakhir 😊
Tag Pasangan Korang😊 .

Created By @ainnn.yinnn .

Follow @gengjalanan_official for more
 Like, Share dan Comment
 Tag kawan-kawan ✌🏻 _____________________________________________
.
follow member admin 🤝
@hatipatah_official
@adikshare
@budakjiwang_official

____________________________________________
#gengjalanan #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline#naksentap #nakkongsi #akusuka #kongsirezeki#igbudaknerd #pesanmama #abahcakap#atukpesan #bolehcakap #ayat #ayatsentap#ayatsedih #himpunanlawakmalays#maharajalawakmega #madlipzmalaysia#dubsmashmalaysian #kitapunya #kakimotor#kerenbanget #kiniviral #motifviral#inspirationalquotes #quotesmalaysia#lawaktahapdewa #lawakmalaysia

Kau bukan yang terakhir 😊 Tag Pasangan Korang😊 . Created By @ainnn.yinnn . Follow @gengjalanan_official for more Like, Share dan Comment Tag kawan-kawan ✌🏻 _____________________________________________ . follow member admin 🤝 @hatipatah_official @adikshare @budakjiwang_official ____________________________________________ #gengjalanan  #nakbebel  #nakfakta  #nakpesan  #nakpickupline #naksentap  #nakkongsi  #akusuka  #kongsirezeki #igbudaknerd  #pesanmama  #abahcakap #atukpesan  #bolehcakap  #ayat  #ayatsentap #ayatsedih  #himpunanlawakmalays #maharajalawakmega  #madlipzmalaysia #dubsmashmalaysian  #kitapunya  #kakimotor #kerenbanget  #kiniviral  #motifviral #inspirationalquotes  #quotesmalaysia #lawaktahapdewa  #lawakmalaysia 

"Faham ke dok? Hahahahaha
.
TAG orang yang korang SUSPEK😈😈😈
. 
Recommended
@cakap.kawan
.
.
#cakapkawan #cakapbanyak #nakpesan #nakbebel #tolongdengar #lawaktahapdewa #atukpesan #opahpesan #abahpesan #nakfakta #tshirtkoyak #islam #vscom #photography #friendzone #love #apaapajerr #awekcendol #cinta #pesanabi #_puteriayah #nakpesan #nakpesanigers #rempittakjahat #airrebusanteam🍻🍺 #kakyfly #125zr #ysuku #ex5" #tazkirahkakrah