Stories about #diet

Instagram #diet hashtag medias

Amikor azt hittem kövér vagyok 😂 cserélnék most ☝️🤪🛑 na nem baj 💪  #megtudomcsinalni #ismet #kétgyerekután is 💡#fit #fitness #gym #diet #mommy #momlife #dieta #motivation #fitnessmotivation  #weightlosstransformation #weightlossjourney #gymlife #weightlossgoals #losingweight #followforfollow #instafollow #weightlossblog #fitnesslifestyle #fitgirl #fitnesslife #f4f  #weightlossinspiration #eatclean #beforeandafterweightloss #instalike
Antara roti putih dengan roti wholemeal(gandum penuh)

Betul ke untuk nak kurus kena elakkan roti putih??? Jawapan..
Ya betul untuk yang betul2 nak dapat result harus elakkan sama sekali roti putih tapii if untuk yang bukan nak kurus pun lagi bagus elakkan roti putih ni... Sebab kenapa adalah..semasa proses pembuatan roti putih terdapat proses penyulingan sebelum diputihkan dengan agen peluntur kimia yang mengandungi klorin.. Impak dari hasil campuran yang memudaratkan tubuh.metabolisma badan tergangu kerana ketiadaan serat dalam roti akibat melalui pelbagai jenis proses..kandungan karbohidrat dalam roti putih juga sangat2 tinggi so sangat2 tak sesuai bagi yang nak lose weight

Sebagai alternatif dan pilihan makan la roti wholemeal ataupun gandum penuh yang berwarna perang dan tidak mengandungi tepung putih yang melaui bermacam proses pembersihan ataupun pengurangan nutrien yang dipanggil sebagai "bleach".. Kelebihan roti wholemeal kaya dengan vitamin B kompleks,kaya serat,vitamin E,zat besi,asid folat dan anti oksidan... So antara roti putih atau roti wholemeal lebih baik pilih wholemeal

Lebih tips kurus dan diet dgn cara pemakanan yg betul
Turun 5-10kg dgn meal plan mkn
.
Saya Coach zainon. 👉🏻 Jom pelajari cara pemakanan yang betul untuk bantu anda semua turun berat badan 5-7kg sebulan melalui program coaching online 100%
.
COACH ZAINON 📲 +60139850502
#pemakanansihat #jalanjalancarimakan #sarapansihat #diet #makansihat #eatclean #resepidiet #kurussihat #food #menusihat #restoransihat #healthyfood #healthybrekfast #kesihatan #badansihat #bodyfit #nakkurus #kurusonline

Antara roti putih dengan roti wholemeal(gandum penuh) Betul ke untuk nak kurus kena elakkan roti putih??? Jawapan.. Ya betul untuk yang betul2 nak dapat result harus elakkan sama sekali roti putih tapii if untuk yang bukan nak kurus pun lagi bagus elakkan roti putih ni... Sebab kenapa adalah..semasa proses pembuatan roti putih terdapat proses penyulingan sebelum diputihkan dengan agen peluntur kimia yang mengandungi klorin.. Impak dari hasil campuran yang memudaratkan tubuh.metabolisma badan tergangu kerana ketiadaan serat dalam roti akibat melalui pelbagai jenis proses..kandungan karbohidrat dalam roti putih juga sangat2 tinggi so sangat2 tak sesuai bagi yang nak lose weight Sebagai alternatif dan pilihan makan la roti wholemeal ataupun gandum penuh yang berwarna perang dan tidak mengandungi tepung putih yang melaui bermacam proses pembersihan ataupun pengurangan nutrien yang dipanggil sebagai "bleach".. Kelebihan roti wholemeal kaya dengan vitamin B kompleks,kaya serat,vitamin E,zat besi,asid folat dan anti oksidan... So antara roti putih atau roti wholemeal lebih baik pilih wholemeal Lebih tips kurus dan diet dgn cara pemakanan yg betul Turun 5-10kg dgn meal plan mkn . Saya Coach zainon. 👉🏻 Jom pelajari cara pemakanan yang betul untuk bantu anda semua turun berat badan 5-7kg sebulan melalui program coaching online 100% . COACH ZAINON 📲 +60139850502 #pemakanansihat  #jalanjalancarimakan  #sarapansihat  #diet  #makansihat  #eatclean  #resepidiet  #kurussihat  #food  #menusihat  #restoransihat  #healthyfood  #healthybrekfast  #kesihatan  #badansihat  #bodyfit  #nakkurus  #kurusonline 

Don't leave undone. 🇸🇬😇💯✅🙏🏿❤️💪🏻🙊🤗☀️🌎✌🏽#health #fitness #fit #TFLers #fitnessmodel #fitnessinspiration #madfitnessmarket #bodybuilding #cardio #gym #training #videooftheday #instahealth #healthychoices #active #strong #motivation #mad #determination #lifestyle #diet #getfit #eatclean #excercise #madvideos #transformation #madmind #madcore #madworkout
👉🏻⚡️⚡️🏋🏼‍♂️
👉🏻 JUST DO IT
👉🏻 #igers #fitness #istanbul #yalova #powerlifting #soccerteam #football #agilitytrainer #personaltrainer #conditioning #crossfit #outsideworkout #deadlift #fitnessmodel #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #fitnessmodel #motivation #diet #exercises #squat #trainer #coach #instructor #volleyball #germany
Remnants of our childhood days. Is this shot tumblr worthy? Wait, who still uses tumblr here 🤔 ✨
📸 @syarawrr ✨
✨
✨
✨
✨ #tflers #fitnessmodel #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #train #training #healthy #instahealth #healthychoices #active #strong #instagood #lifestyle #diet #fashion #tumblr #eatclean #asian #instafit #legday #fitfam #fitspiration #fitnessmotivation #women #girl #summer

Remnants of our childhood days. Is this shot tumblr worthy? Wait, who still uses tumblr here 🤔 ✨ 📸 @syarawrr ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ #tflers  #fitnessmodel  #fitspo  #workout  #bodybuilding  #cardio  #train  #training  #healthy  #instahealth  #healthychoices  #active  #strong  #instagood  #lifestyle  #diet  #fashion  #tumblr  #eatclean  #asian  #instafit  #legday  #fitfam  #fitspiration  #fitnessmotivation  #women  #girl  #summer 

Pengen kurus aja kok repot 😁
Udah ngeluarin uang bnyak,udah ngurangin makan, tiap hari capek karena harus olah raga rutin, tapi berat badan tetep aja ga mau turun tetep aja gendut 😱

TENANG gk ush bingung Gaes !!!
Kan ada JIANG ZHI TEA, DOUBLE CELLULOSE & CHITIN CHITOSAN yg dalam waktu 1 minggu aja berat badan kamu bisa turun 5 kg, apalagi 4 minggu 😊

SERIUS ???
Ya serius dong !!!
Aman, tanpa efek samping dan ga bikin ketergantungan 😆

Yukk diorder😉
Udah banyak lo yg buktiin ✌
And... Jangan kaget kalo bentar lagi baju dan celana kamu bakal kebesaran semua 😁😁😁 hihihi

Chat aja langsung ya dgn ahlinya.

Untk info selengkap nya tentang produk dan harga produk langsung add contact kami ya kak :) WA: 082363841797

#pelangsingtiens #langsing #gendut #gemuk #penurunberatbadan #pelangsing #pelangsingterampuh #pelangsingtermurah #pelangsingbadan #sedotlemak #diet #dietmayo #dietsehat #pramugari#pramugara #model

Pengen kurus aja kok repot 😁 Udah ngeluarin uang bnyak,udah ngurangin makan, tiap hari capek karena harus olah raga rutin, tapi berat badan tetep aja ga mau turun tetep aja gendut 😱 TENANG gk ush bingung Gaes !!! Kan ada JIANG ZHI TEA, DOUBLE CELLULOSE & CHITIN CHITOSAN yg dalam waktu 1 minggu aja berat badan kamu bisa turun 5 kg, apalagi 4 minggu 😊 SERIUS ??? Ya serius dong !!! Aman, tanpa efek samping dan ga bikin ketergantungan 😆 Yukk diorder😉 Udah banyak lo yg buktiin ✌ And... Jangan kaget kalo bentar lagi baju dan celana kamu bakal kebesaran semua 😁😁😁 hihihi Chat aja langsung ya dgn ahlinya. Untk info selengkap nya tentang produk dan harga produk langsung add contact kami ya kak :) WA: 082363841797 #pelangsingtiens  #langsing  #gendut  #gemuk  #penurunberatbadan  #pelangsing  #pelangsingterampuh  #pelangsingtermurah  #pelangsingbadan  #sedotlemak  #diet  #dietmayo  #dietsehat  #pramugari #pramugara  #model 

#Repost @letsfitbahcesehir
・・・
Üyemiz eski milli sporcu Volkan Özbilen’e teşekkürler @volcanoswim  Lets Fit İstanbul/Bahçeşehir şubemizde tanışma antrenmanımıza davetlisiniz! 💪✌️😉 @letsfitbahcesehir 📍 Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Ardıç Caddesi Akasya 12 Villa 07 No:10 Bahçeşehir/İstanbul
☎️ 0 212 669 28 29

Lets Fit
"Sağlıklı Spor Alışkanlığınız!”
0850 888 50 50
www.letsfit.com.tr

#bahçeşehir #istanbul #ıspartakule #letsfit  #sadece20dakika #letsfitturkiye #pilates #emstraining #trx #trxturkiye #fitness #personaltraining #fit #personaltrainer #kisiselantrenor #workout #training #motivation #determination #exercise #diet #instagym  #gym #saglikliyasam #fit #spor #crossfit #crossfittraining #egzersiz #triatlon

#Repost  @letsfitbahcesehir ・・・ Üyemiz eski milli sporcu Volkan Özbilen’e teşekkürler @volcanoswim Lets Fit İstanbul/Bahçeşehir şubemizde tanışma antrenmanımıza davetlisiniz! 💪✌️😉 @letsfitbahcesehir 📍 Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Ardıç Caddesi Akasya 12 Villa 07 No:10 Bahçeşehir/İstanbul ☎️ 0 212 669 28 29 Lets Fit "Sağlıklı Spor Alışkanlığınız!” 0850 888 50 50 www.letsfit.com.tr #bahçeşehir  #istanbul  #ıspartakule  #letsfit  #sadece20dakika  #letsfitturkiye  #pilates  #emstraining  #trx  #trxturkiye  #fitness  #personaltraining  #fit  #personaltrainer  #kisiselantrenor  #workout  #training  #motivation  #determination  #exercise  #diet  #instagym  #gym  #saglikliyasam  #fit  #spor  #crossfit  #crossfittraining  #egzersiz  #triatlon 

The only person you should be comparing with is yourself!
.
Everyone has a unique body with a different body type!
.
There are three body types of the human body being Ectomorph, Endomorph and Mesomorph!
.
Ectomorphs - Have a fast metabolism, shorter torso, longer limbs, are slender with thin limbs. Their appearance is lean and lanky
.
Endomorph - Have a slow metabolism, longer torso, shorter limbs, big. A wide bone structure with fleshy limbs, they often appear stout
.
Mesomorph - they have a decent metabolism, propotionate body structure and athletic appeareance!
.
.
.
#transformwithsid 
#bodytypes #mesomorph #ectomorph #endomorph #fatloss #musclebuilding #onlinenutrition #mumbai #humfittohindiafit #diet #nutritionist #personaltrainer #nevergiveup #gymparty #motivation #lchf #ketosis #bodybuilding #bodycomposition

The only person you should be comparing with is yourself! . Everyone has a unique body with a different body type! . There are three body types of the human body being Ectomorph, Endomorph and Mesomorph! . Ectomorphs - Have a fast metabolism, shorter torso, longer limbs, are slender with thin limbs. Their appearance is lean and lanky . Endomorph - Have a slow metabolism, longer torso, shorter limbs, big. A wide bone structure with fleshy limbs, they often appear stout . Mesomorph - they have a decent metabolism, propotionate body structure and athletic appeareance! . . . #transformwithsid  #bodytypes  #mesomorph  #ectomorph  #endomorph  #fatloss  #musclebuilding  #onlinenutrition  #mumbai  #humfittohindiafit  #diet  #nutritionist  #personaltrainer  #nevergiveup  #gymparty  #motivation  #lchf  #ketosis  #bodybuilding  #bodycomposition 

Trying to catch up with this beast right here @loui_x1x @govani___ 
@socalsupps Fam 
#picoftheday #fitness #fit #fitfam #fitnessmodel #beastmode #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #beast #training #photooftheday #health #healthy #instahealth #muscles #like4like #strong #motivation #instagood #determination #lifestyle #diet #strength #cleaneating #eatclean #excercise #socalsupps
Optrimax Plum Delite adalah buah Plum kering asli dengan grade A+ yang di-import dari Taiwan. Buah ini difermentasi dalam kandungan:
🍵 Green Tea (untuk membakar lemak)
☕ Pu'er Tea (untuk memblock lemak masuk agar tidak menempel di usus)
🤗 Probiotik (bakteri baik)
•
MANFAAT UTAMA:
🍒 Membantu menurunkan berat badan tanpa nyiksa, ga perlu olahraga, pola makan seperti biasa.
🍒 Detoksifikasi sistem pencernaan
🍒 Melancarkan BAB
🍒 Menurunkan kolesterol jahat
•
⚠ BUKAN OBAT/KAPSUL
⚠ TANPA EFEK SAMPING
🍃 100% HERBAL ALAMI
💩 95% BAB setelah 8-10 jam konsumsi
🔥 Membantu PEMBAKARAN LEMAK tanpa deg-degan
👵 Orang tua? AMAN!
✅ Diakui BPOM, Depkes, dan MUI!
•
Chat us now for more info! 🙏
And feel free to ask 😊 ☎ WA: 082193500848
Tokopedia : claverly shop
#diet #dietsehat #dietalami #dietherbal #dietfood #plumsulawesi #kurus #optrimax #optrimaxplum#optrimaxjelly #5dayplan #buahplum #plumkering#buahplumdiet #buahplumkering#plummamuju #plumsehat #plummurah #plummanado #plumbali #plumambon #plumkendari #plummedan #plumsurabaya #plummakassar #makassar #optrimaxmurah #makanenak#trustedseller #dietunik

Optrimax Plum Delite adalah buah Plum kering asli dengan grade A+ yang di-import dari Taiwan. Buah ini difermentasi dalam kandungan: 🍵 Green Tea (untuk membakar lemak) ☕ Pu'er Tea (untuk memblock lemak masuk agar tidak menempel di usus) 🤗 Probiotik (bakteri baik) • MANFAAT UTAMA: 🍒 Membantu menurunkan berat badan tanpa nyiksa, ga perlu olahraga, pola makan seperti biasa. 🍒 Detoksifikasi sistem pencernaan 🍒 Melancarkan BAB 🍒 Menurunkan kolesterol jahat • ⚠ BUKAN OBAT/KAPSUL ⚠ TANPA EFEK SAMPING 🍃 100% HERBAL ALAMI 💩 95% BAB setelah 8-10 jam konsumsi 🔥 Membantu PEMBAKARAN LEMAK tanpa deg-degan 👵 Orang tua? AMAN! ✅ Diakui BPOM, Depkes, dan MUI! • Chat us now for more info! 🙏 And feel free to ask 😊 ☎ WA: 082193500848 Tokopedia : claverly shop #diet  #dietsehat  #dietalami  #dietherbal  #dietfood  #plumsulawesi  #kurus  #optrimax  #optrimaxplum #optrimaxjelly  #5dayplan  #buahplum  #plumkering #buahplumdiet  #buahplumkering #plummamuju  #plumsehat  #plummurah  #plummanado  #plumbali  #plumambon  #plumkendari  #plummedan  #plumsurabaya  #plummakassar  #makassar  #optrimaxmurah  #makanenak #trustedseller  #dietunik 

KHASIAT JAMBU BATU........ ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ 👇👇👇👇👇👇👇 Mudahnya cara nak sihat. Makan saja jambu batu. Banyak Vitamin C dan paling penting harganya yang murah dan dijual di mana-mana saja. 
Di kafe atau kantin di tempat kerja mesti ada jual buah potong. Lebih berkhasiat lagi makan tanpa dicampur serbuk perasa yang tinggi kandungan garam.

Inilah cara mudah untuk tambah Vitamin C.  Tak perlu beli suplemen kerana orang yang sihat tak perlu ambil suplemen, manakala yang kurang sihat pula perlu dapatkan nasihat doktor.

Bukan apa, kalau tersalah ambil suplemen  akan menambah beban kepada organ-organ dalaman dan boleh menyebabkan kerosakan kepada buah pinggang dan jantung.
.
.
Saya Coach zainon. 👉🏻 Jom pelajari cara pemakanan yang betul untuk bantu anda semua turun berat badan 5-7kg sebulan melalui program coaching online 100%
.
COACH ZAINON 📲 +60139850502
#pemakanansihat #jalanjalancarimakan #sarapansihat #diet #makansihat #eatclean #resepidiet #kurussihat #food #menusihat #restoransihat #healthyfood #healthybrekfast #kesihatan #badansihat #bodyfit #nakkurus #kurusonline

KHASIAT JAMBU BATU........ ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ 👇👇👇👇👇👇👇 Mudahnya cara nak sihat. Makan saja jambu batu. Banyak Vitamin C dan paling penting harganya yang murah dan dijual di mana-mana saja. Di kafe atau kantin di tempat kerja mesti ada jual buah potong. Lebih berkhasiat lagi makan tanpa dicampur serbuk perasa yang tinggi kandungan garam. Inilah cara mudah untuk tambah Vitamin C. Tak perlu beli suplemen kerana orang yang sihat tak perlu ambil suplemen, manakala yang kurang sihat pula perlu dapatkan nasihat doktor. Bukan apa, kalau tersalah ambil suplemen akan menambah beban kepada organ-organ dalaman dan boleh menyebabkan kerosakan kepada buah pinggang dan jantung. . . Saya Coach zainon. 👉🏻 Jom pelajari cara pemakanan yang betul untuk bantu anda semua turun berat badan 5-7kg sebulan melalui program coaching online 100% . COACH ZAINON 📲 +60139850502 #pemakanansihat  #jalanjalancarimakan  #sarapansihat  #diet  #makansihat  #eatclean  #resepidiet  #kurussihat  #food  #menusihat  #restoransihat  #healthyfood  #healthybrekfast  #kesihatan  #badansihat  #bodyfit  #nakkurus  #kurusonline 

Optrimax Plum Delite adalah buah Plum kering asli dengan grade A+ yang di-import dari Taiwan. Buah ini difermentasi dalam kandungan:
🍵 Green Tea (untuk membakar lemak)
☕ Pu'er Tea (untuk memblock lemak masuk agar tidak menempel di usus)
🤗 Probiotik (bakteri baik)
•
MANFAAT UTAMA:
🍒 Membantu menurunkan berat badan tanpa nyiksa, ga perlu olahraga, pola makan seperti biasa.
🍒 Detoksifikasi sistem pencernaan
🍒 Melancarkan BAB
🍒 Menurunkan kolesterol jahat
•
⚠ BUKAN OBAT/KAPSUL
⚠ TANPA EFEK SAMPING
🍃 100% HERBAL ALAMI
💩 95% BAB setelah 8-10 jam konsumsi
🔥 Membantu PEMBAKARAN LEMAK tanpa deg-degan
👵 Orang tua? AMAN!
✅ Diakui BPOM, Depkes, dan MUI!
•
Chat us now for more info! 🙏
And feel free to ask 😊 ☎ WA: 082193500848
Tokopedia : claverly shop
#diet #dietsehat #dietalami #dietherbal #dietfood #plumsulawesi #kurus #optrimax #optrimaxplum#optrimaxjelly #5dayplan #buahplum #plumkering#buahplumdiet #buahplumkering#plummamuju #plumsehat #plummurah #plummanado #plumbali #plumambon #plumkendari #plummedan #plumsurabaya #plummakassar #makassar #optrimaxmurah #makanenak#trustedseller #dietunik

Optrimax Plum Delite adalah buah Plum kering asli dengan grade A+ yang di-import dari Taiwan. Buah ini difermentasi dalam kandungan: 🍵 Green Tea (untuk membakar lemak) ☕ Pu'er Tea (untuk memblock lemak masuk agar tidak menempel di usus) 🤗 Probiotik (bakteri baik) • MANFAAT UTAMA: 🍒 Membantu menurunkan berat badan tanpa nyiksa, ga perlu olahraga, pola makan seperti biasa. 🍒 Detoksifikasi sistem pencernaan 🍒 Melancarkan BAB 🍒 Menurunkan kolesterol jahat • ⚠ BUKAN OBAT/KAPSUL ⚠ TANPA EFEK SAMPING 🍃 100% HERBAL ALAMI 💩 95% BAB setelah 8-10 jam konsumsi 🔥 Membantu PEMBAKARAN LEMAK tanpa deg-degan 👵 Orang tua? AMAN! ✅ Diakui BPOM, Depkes, dan MUI! • Chat us now for more info! 🙏 And feel free to ask 😊 ☎ WA: 082193500848 Tokopedia : claverly shop #diet  #dietsehat  #dietalami  #dietherbal  #dietfood  #plumsulawesi  #kurus  #optrimax  #optrimaxplum #optrimaxjelly  #5dayplan  #buahplum  #plumkering #buahplumdiet  #buahplumkering #plummamuju  #plumsehat  #plummurah  #plummanado  #plumbali  #plumambon  #plumkendari  #plummedan  #plumsurabaya  #plummakassar  #makassar  #optrimaxmurah  #makanenak #trustedseller  #dietunik 

⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
🔹Am I bossy? I’d say I’m assertive ☺️⁣⁣⁣
🔹Do I come across too aggressive sometimes? I call it passionate ⁣⁣⁣
🔹Do I cry? Sure do! Not ashamed of it at all 🙇🏻‍♀️⁣⁣⁣
🔹Do I talk too much about women empowerment/gender equality? ACTUALLY! Not enough ✊🏼⁣⁣⁣
🔹Can you expect a defensive reaction when you try to convince me women where not born to be o what men do...HELL YES!!! Who determines what a man or a women should be doing? Where’s the rule book?! ⁣⁣⁣
🔹Are women “too emotional”? Define emotional please!!!!!! ⁣⁣⁣
⁣⁣
I don’t really care if people think I’m too this or too that.... Read and take it in if you want to relate and learn! That’s how I learn! I learn reading and relating to people that I fond interesting 😜⁣⁣
⁣
🔹⁣
⁣
Powered my @bang today 👊🏼⁣
⁣
🔹⁣
⁣⁣
#physique #gym #fitness #bodybuilding #workout #fit #motivation #muscle #abs #shredded #fitfam #fitnessmotivation #gymlife #bodybuilder #fitnessmodel #body #gains #muscles #gymmotivation #diet #healthy #fitspo #aesthetic #instafit #gymrat #aesthetics #bodybuildingmotivation #training

⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ 🔹Am I bossy? I’d say I’m assertive ☺️⁣⁣⁣ 🔹Do I come across too aggressive sometimes? I call it passionate ⁣⁣⁣ 🔹Do I cry? Sure do! Not ashamed of it at all 🙇🏻‍♀️⁣⁣⁣ 🔹Do I talk too much about women empowerment/gender equality? ACTUALLY! Not enough ✊🏼⁣⁣⁣ 🔹Can you expect a defensive reaction when you try to convince me women where not born to be o what men do...HELL YES!!! Who determines what a man or a women should be doing? Where’s the rule book?! ⁣⁣⁣ 🔹Are women “too emotional”? Define emotional please!!!!!! ⁣⁣⁣ ⁣⁣ I don’t really care if people think I’m too this or too that.... Read and take it in if you want to relate and learn! That’s how I learn! I learn reading and relating to people that I fond interesting 😜⁣⁣ ⁣ 🔹⁣ ⁣ Powered my @bang today 👊🏼⁣ ⁣ 🔹⁣ ⁣⁣ #physique  #gym  #fitness  #bodybuilding  #workout  #fit  #motivation  #muscle  #abs  #shredded  #fitfam  #fitnessmotivation  #gymlife  #bodybuilder  #fitnessmodel  #body  #gains  #muscles  #gymmotivation  #diet  #healthy  #fitspo  #aesthetic  #instafit  #gymrat  #aesthetics  #bodybuildingmotivation  #training 

・
前回の次回予告を飛ばしますが Part3

食べられちゃう前に 大きな目標・小さな目標


大きな目標
➀自分を自分の半分の体重にする
➁YouTuberになる(ガキのたわごと)
➂ステキな資格を取る

〜詳しく説明〜
➀これはこのアカウントの作られた理由でもありますが、これは2020年中に叶えたいです!
➁…これは本当にただのたわごと、笑
でもなれたらいいなって気持ちはすごく大きいので大きな目標にしました!
➂職業にもなるような資格を取ることが夢です


小さな目標
➀26日までに3キロ痩せる
➁好きな人を作る
➂やることを見つける
➃趣味をみつける
➄肌を綺麗にする

〜詳しく説明〜
➀これはマジで頑張りてぇ
➁小さくないけど、芸能人であれ身近な人であれ見つけたいです
➂やることというのはよく分からないですけど、趣味以外にしないといけないこととか見つけたい
➃趣味をみつける、ただ見つけたい、没頭したい
➄今は黒豚だけど白豚になりたい笑

と、まぁこんな感じです
これを全部叶えれたらいいなぁ、頑張りたいです!
これからも応援よろしくお願いします!

((次回予告))
食べられちゃう前に 4日目

#食べられちゃう前に #ダイエット #ダイエット女子 #ダイエットメニュー #ダイエット方法 #ダイエット方法模索中 #自分半分化計画 #痩せる #痩せる方法 #痩せるコツ #やせなきゃ #痩せるように #ブタ #🐷 #コンプレックス #痩せるためには #自分の嫌なところ #diet #dietfood#instagood #instadaily #dietdaily #style #life #lifestyle #tflers

・ 前回の次回予告を飛ばしますが Part3  食べられちゃう前に 大きな目標・小さな目標   大きな目標 ➀自分を自分の半分の体重にする ➁YouTuberになる(ガキのたわごと) ➂ステキな資格を取る  〜詳しく説明〜 ➀これはこのアカウントの作られた理由でもありますが、これは2020年中に叶えたいです! ➁…これは本当にただのたわごと、笑 でもなれたらいいなって気持ちはすごく大きいので大きな目標にしました! ➂職業にもなるような資格を取ることが夢です   小さな目標 ➀26日までに3キロ痩せる ➁好きな人を作る ➂やることを見つける ➃趣味をみつける ➄肌を綺麗にする  〜詳しく説明〜 ➀これはマジで頑張りてぇ ➁小さくないけど、芸能人であれ身近な人であれ見つけたいです ➂やることというのはよく分からないですけど、趣味以外にしないといけないこととか見つけたい ➃趣味をみつける、ただ見つけたい、没頭したい ➄今は黒豚だけど白豚になりたい笑  と、まぁこんな感じです これを全部叶えれたらいいなぁ、頑張りたいです! これからも応援よろしくお願いします!  ((次回予告)) 食べられちゃう前に 4日目  #食べられちゃう前に  #ダイエット  #ダイエット女子  #ダイエットメニュー  #ダイエット方法  #ダイエット方法模索中  #自分半分化計画  #痩せる  #痩せる方法  #痩せるコツ  #やせなきゃ  #痩せるように  #ブタ  #🐷 #コンプレックス  #痩せるためには  #自分の嫌なところ  #diet  #dietfood #instagood  #instadaily  #dietdaily  #style  #life  #lifestyle  #tflers 

เติมรอบ 2 ละจ้าาา #almondmilk รส chocolate ก็อร่อยไม่แพ้รสอื่นนะคะ อยากให้ลองแล้วจะติดด❤️ @healthy_heaven.8.phuket ===
Vanilla• Chocolate• Strawberry
===
.
.
🏠 โครงการ The Explace กาญจนาภิเษก ทางเข้าที่ 2 ชั้น 1 หน้า Tops Supermarket
🕙 เปิดทุกวัน 10.30-20.30
👉 Line: @thehen.th
☎️ 061-151-4499
👉 มีบริการจัดส่งทั้ง Delivery 🛵 และพัสดุ 📦

#cleanfood #healthyfood #goodfood #juicebar #thehen #อาหารคลีน #อาหารคลีนฝั่งธน #อาหารสุขภาพ #ขนมสุขภาพ #คลีน #ผอมแบบสุขภาพดี #thehen #สุขภาพ #ขนมคลีน #healthy #eatclean #goodhealth #dietfood #diet #ร้านสุขภาพ #healthyshop #อาหารคลีนกาญจนาภิเษก #ร้านแม่ไก่ #พระรามสอง #อาหารคลีนพระรามสอง #อาหารสุขภาพพระรามสอง

เติมรอบ 2 ละจ้าาา #almondmilk  รส chocolate ก็อร่อยไม่แพ้รสอื่นนะคะ อยากให้ลองแล้วจะติดด❤️ @healthy_heaven.8.phuket === Vanilla• Chocolate• Strawberry === . . 🏠 โครงการ The Explace กาญจนาภิเษก ทางเข้าที่ 2 ชั้น 1 หน้า Tops Supermarket 🕙 เปิดทุกวัน 10.30-20.30 👉 Line: @thehen.th ☎️ 061-151-4499 👉 มีบริการจัดส่งทั้ง Delivery 🛵 และพัสดุ 📦 #cleanfood  #healthyfood  #goodfood  #juicebar  #thehen  #อาหารคล ีน #อาหารคล ีนฝั่งธน #อาหารส ุขภาพ #ขนมส ุขภาพ #คล ีน #ผอมแบบส ุขภาพดี #thehen  #ส ุขภาพ #ขนมคล ีน #healthy  #eatclean  #goodhealth  #dietfood  #diet  #ร ้านสุขภาพ #healthyshop  #อาหารคล ีนกาญจนาภิเษก #ร ้านแม่ไก่ #พระรามสอง  #อาหารคล ีนพระรามสอง #อาหารส ุขภาพพระรามสอง

Optrimax Plum Delite adalah buah Plum kering asli dengan grade A+ yang di-import dari Taiwan. Buah ini difermentasi dalam kandungan:
🍵 Green Tea (untuk membakar lemak)
☕ Pu'er Tea (untuk memblock lemak masuk agar tidak menempel di usus)
🤗 Probiotik (bakteri baik)
•
MANFAAT UTAMA:
🍒 Membantu menurunkan berat badan tanpa nyiksa, ga perlu olahraga, pola makan seperti biasa.
🍒 Detoksifikasi sistem pencernaan
🍒 Melancarkan BAB
🍒 Menurunkan kolesterol jahat
•
⚠ BUKAN OBAT/KAPSUL
⚠ TANPA EFEK SAMPING
🍃 100% HERBAL ALAMI
💩 95% BAB setelah 8-10 jam konsumsi
🔥 Membantu PEMBAKARAN LEMAK tanpa deg-degan
👵 Orang tua? AMAN!
✅ Diakui BPOM, Depkes, dan MUI!
•
Chat us now for more info! 🙏
And feel free to ask 😊 ☎ WA: 082193500848
Tokopedia : claverly shop
#diet #dietsehat #dietalami #dietherbal #dietfood #plumsulawesi #kurus #optrimax #optrimaxplum#optrimaxjelly #5dayplan #buahplum #plumkering#buahplumdiet #buahplumkering#plummamuju #plumsehat #plummurah #plummanado #plumbali #plumambon #plumkendari #plummedan #plumsurabaya #plummakassar #makassar #optrimaxmurah #makanenak#trustedseller #dietunik

Optrimax Plum Delite adalah buah Plum kering asli dengan grade A+ yang di-import dari Taiwan. Buah ini difermentasi dalam kandungan: 🍵 Green Tea (untuk membakar lemak) ☕ Pu'er Tea (untuk memblock lemak masuk agar tidak menempel di usus) 🤗 Probiotik (bakteri baik) • MANFAAT UTAMA: 🍒 Membantu menurunkan berat badan tanpa nyiksa, ga perlu olahraga, pola makan seperti biasa. 🍒 Detoksifikasi sistem pencernaan 🍒 Melancarkan BAB 🍒 Menurunkan kolesterol jahat • ⚠ BUKAN OBAT/KAPSUL ⚠ TANPA EFEK SAMPING 🍃 100% HERBAL ALAMI 💩 95% BAB setelah 8-10 jam konsumsi 🔥 Membantu PEMBAKARAN LEMAK tanpa deg-degan 👵 Orang tua? AMAN! ✅ Diakui BPOM, Depkes, dan MUI! • Chat us now for more info! 🙏 And feel free to ask 😊 ☎ WA: 082193500848 Tokopedia : claverly shop #diet  #dietsehat  #dietalami  #dietherbal  #dietfood  #plumsulawesi  #kurus  #optrimax  #optrimaxplum #optrimaxjelly  #5dayplan  #buahplum  #plumkering #buahplumdiet  #buahplumkering #plummamuju  #plumsehat  #plummurah  #plummanado  #plumbali  #plumambon  #plumkendari  #plummedan  #plumsurabaya  #plummakassar  #makassar  #optrimaxmurah  #makanenak #trustedseller  #dietunik 

Have a nice day everyone ♥️
#healthylifestyle #healthyeating #foodlover #livelovefood #caloriecounting #fruitsbasket #nuts #vegetables #chocolate #nutrition #lowcaloriemeals #popcorn #coffee #greekyogurt #starbuckscalories #coffeelover #healthyyou #healthylife #calories #coffeecalories #vegan #proteinsforvegans #تغذية_سليمة #تغذية_صحية #نباتيين #بروتين #diet #health #dietplan
GUIDA PRATICA ALL’ETICHETTA📌

La scelta di alimenti e bevande condiziona la nostra dieta in termini di apporti ed equilibrio nutrizionale. 
Leggere e comprendere le etichette degli alimenti è importante perchè ci consente di fare scelte più sane e consapevoli.
L’etichetta riporta informazioni sul contenuto nutrizionale del prodotto e fornisce una serie di indicazioni per comprendere come i diversi alimenti concorrono ad una dieta corretta ed equilibrata.

#etichetta #education #foodeducation #guidelines #foodguidelines #healthychoice #healthychoices #diet #dietitian

GUIDA PRATICA ALL’ETICHETTA📌 La scelta di alimenti e bevande condiziona la nostra dieta in termini di apporti ed equilibrio nutrizionale. Leggere e comprendere le etichette degli alimenti è importante perchè ci consente di fare scelte più sane e consapevoli. L’etichetta riporta informazioni sul contenuto nutrizionale del prodotto e fornisce una serie di indicazioni per comprendere come i diversi alimenti concorrono ad una dieta corretta ed equilibrata. #etichetta  #education  #foodeducation  #guidelines  #foodguidelines  #healthychoice  #healthychoices  #diet  #dietitian 

Set lengkap untuk kecantikan dalaman dan luaran dari Fazura!
.
Sesuai untuk anda yang mempunyai masalah jerawat teruk dan parut serta jeragat degil❗️
.
Sekotak dengan satu harga yang jauh lebih murah. RM99 dapat 2 botol??? Mana nak dapat kt luar kan 😊😊
.
Result? Hanya yang dah cuba je tahu. Boleh baca juga di #trudollyfeedback
.
Dapatkan sekarang tau
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0174195408
📲 0174195408
📲 0174195408
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollybanting

Set lengkap untuk kecantikan dalaman dan luaran dari Fazura! . Sesuai untuk anda yang mempunyai masalah jerawat teruk dan parut serta jeragat degil❗️ . Sekotak dengan satu harga yang jauh lebih murah. RM99 dapat 2 botol??? Mana nak dapat kt luar kan 😊😊 . Result? Hanya yang dah cuba je tahu. Boleh baca juga di #trudollyfeedback  . Dapatkan sekarang tau . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp 📲 0174195408 📲 0174195408 📲 0174195408 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly  seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD . #trudolly  #vdolly  #cantik  #flawless  #cerah  #detox  #kurus  #ketat  #jamu  #trufitzputrajaya  #fattzura  #jeragat  #jerawat  #trufitz  #trufit  #fatburner  #cabaran7hari  #gym  #slimming  #diet  #getfit  #active  #motivation  #jomkurus  #fazurabeauty  #trudollyputrajaya  #trudollycyberjaya  #trudollybanting 

And you can do it so much more easily with The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Have a great Friday everyone!

Denise Kelly – The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan
Call/Text 07917 457066
Email: cwpdenisekelly@gmail.com
#consultant #cambridgeweightplan #one2onediet #cwpfamily #cambridgediet #cwp #cwp60day #cwpsupport #diet #weightloss #weightlossjourney #weightlossgoals #weightlosstransformation #loseweight #products #transformation #transformationcoach #bracknell #henley #maidenhead

And you can do it so much more easily with The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Have a great Friday everyone! Denise Kelly – The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan Call/Text 07917 457066 Email: cwpdenisekelly@gmail.com #consultant  #cambridgeweightplan  #one2onediet  #cwpfamily  #cambridgediet  #cwp  #cwp60day  #cwpsupport  #diet  #weightloss  #weightlossjourney  #weightlossgoals  #weightlosstransformation  #loseweight  #products  #transformation  #transformationcoach  #bracknell  #henley  #maidenhead 

Try the NEW and IMPROVED Raspberry Chocolate Crème Bar from Built Bar today!  This is the raspberry flavor you were looking for!  110 calories, 15g protein, 6g fiber, 4g fat, 4g added sugar. As always, 100% gluten free, nut/peanut free, no wax, no junk, no artificial coloring, all natural flavoring, and 100% delicious! Try it today!

Try the NEW and IMPROVED Raspberry Chocolate Crème Bar from Built Bar today! This is the raspberry flavor you were looking for! 110 calories, 15g protein, 6g fiber, 4g fat, 4g added sugar. As always, 100% gluten free, nut/peanut free, no wax, no junk, no artificial coloring, all natural flavoring, and 100% delicious! Try it today!

Günaydınn 🥰 Kilo kontrolünüzü sağlayıp hemde sağlıklı bir şekilde kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanıZ benimle iletişime geçin 🙋‍♀️ #ff#instafollow#141#likeforlike#tagforlikes#followback#instagood#photooftheday#followme#likeforlike#tbt#pretty#food#foodie#yummy#nom#hungry#business#jons#sales#teamfollowback#foodoftheday#yum#dessert#statigram#diet#fit#fitness#gym#abs#getmoving

Günaydınn 🥰 Kilo kontrolünüzü sağlayıp hemde sağlıklı bir şekilde kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanıZ benimle iletişime geçin 🙋‍♀️ #ff #instafollow #141 #likeforlike #tagforlikes #followback #instagood #photooftheday #followme #likeforlike #tbt #pretty #food #foodie #yummy #nom #hungry #business #jons #sales #teamfollowback #foodoftheday #yum #dessert #statigram #diet #fit #fitness #gym #abs #getmoving 

Günaydınn 🥰 Kilo kontrolünüzü sağlayıp hemde sağlıklı bir şekilde kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanıZ benimle iletişime geçin 🙋‍♀️ #ff#instafollow#141#likeforlike#tagforlikes#followback#instagood#photooftheday#followme#likeforlike#tbt#pretty#food#foodie#yummy#nom#hungry#business#jons#sales#teamfollowback#foodoftheday#yum#dessert#statigram#diet#fit#fitness#gym#abs#getmoving

Günaydınn 🥰 Kilo kontrolünüzü sağlayıp hemde sağlıklı bir şekilde kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanıZ benimle iletişime geçin 🙋‍♀️ #ff #instafollow #141 #likeforlike #tagforlikes #followback #instagood #photooftheday #followme #likeforlike #tbt #pretty #food #foodie #yummy #nom #hungry #business #jons #sales #teamfollowback #foodoftheday #yum #dessert #statigram #diet #fit #fitness #gym #abs #getmoving 

Absolutely smashed it yesterday!! Although I went football still no beer and avoided the sausage rolls at half time!!
#lovehandles #deadlifts #gym #gymlife #fitness #motivation #bodybuilding #strength #health #healthy #fitnessmotivation #fitfam #instagoodmyphoto #insta #eatclean #training #muscle  #diet #cardio #instahealth #fitnessmodel #rowing #lifestyle #nofaddiets #calories #nuffieldhealth

Absolutely smashed it yesterday!! Although I went football still no beer and avoided the sausage rolls at half time!! #lovehandles  #deadlifts  #gym  #gymlife  #fitness  #motivation  #bodybuilding  #strength  #health  #healthy  #fitnessmotivation  #fitfam  #instagoodmyphoto  #insta  #eatclean  #training  #muscle  #diet  #cardio  #instahealth  #fitnessmodel  #rowing  #lifestyle  #nofaddiets  #calories  #nuffieldhealth 

Breakfast before a 12 hour shift fat free greek yogurt with strawberrys, raspberrys and blueberrys syn free. 😍
#slimmersofinstagram #healthylifestyle #healthybalance #healthyeating #slimmingworld #slimmingworlduk #diet #healthyfood #foodoptimising #lovefood #slimmingworlsfood #protein #fuel #fullerforlonger #lowsyn #freefood #eatrightnotless #eatyourselfthin #slimmingworldway #weightlossjourney #weightlossmotivation #slimmingworldsupport
Yeaaaaaah c'est vendrediiii 🙌🏻
En vrai depuis que je bosse à la maison le week-end c'est tout les jours pour moi mais pas pour le chéri alors j'aime toujours le vendredi finalement 🙏🏻❤️ Des trucs prévus chez vous ? 😁
Moi je repense à mon petit dèj d'hier et huuuuuum je vais réitérer 😅😍 #picoftheday #instadaily #instagood #health #fitness #instahealth #motivation #lifestyle #diet #eatclean #exercice #reequilibragealimentaire #alimentationsaine #remiseenforme #instafood #instafit #pertedepoids #developpementpersonnel #positiveminds #healthybody #bodypositive #healthylifestyle

Yeaaaaaah c'est vendrediiii 🙌🏻 En vrai depuis que je bosse à la maison le week-end c'est tout les jours pour moi mais pas pour le chéri alors j'aime toujours le vendredi finalement 🙏🏻❤️ Des trucs prévus chez vous ? 😁 Moi je repense à mon petit dèj d'hier et huuuuuum je vais réitérer 😅😍 #picoftheday  #instadaily  #instagood  #health  #fitness  #instahealth  #motivation  #lifestyle  #diet  #eatclean  #exercice  #reequilibragealimentaire  #alimentationsaine  #remiseenforme  #instafood  #instafit  #pertedepoids  #developpementpersonnel  #positiveminds  #healthybody  #bodypositive  #healthylifestyle 

MENGALAMI MASALAH ‘BINGE EATER’ ? .
Ini mungkin salah satu punca anda tak kurus2 pada tahun 2018.
.
Insyallah tahun 2019 ini jadikan tahun yg bermakna dalam hidup anda.. mungkin dari saiz XXXL boleh turun kepada saiz L, masyallah itu pun dah sangat awesome utk anda yg memang berbadan besar.
.
Yang penting ada kesedaran utk jadi lebih sihat, lebih cantik dan lebih kurus.. .
Yang mengalami masalah ‘BINGE EATER’ ini yg akan menyebabkan pertambahan berat badan secara berterusan, dan buatkan saiz anda makin membesar. .
Dan cara untuk mengelakkan ‘Binge eater’ ni 👇🏼
✔️ Elakkan dari berlapar berpanjangan
✔️ Belajar utk berhenti makan sebelum kenyang
✔️ Melawan kebosanan yg melanda dgn melakukan aktiviti bukan aktiviti makan 😉
✔️ Focus pada apa yg anda makan (elakkan sambil menonton tv & main fon semasa makan) .
Dan jika anda gagal utk mengelakkan perkara2 di atas, mungkin anda akan terus mengalami masalah yg sama.
.
Sumber dari fb page Public Health Malaysia dan senior coach program.
.
#asmahancheta
#youcanloseweightfromhome
#teamcoachasmahancheta
.
Coach Asma +0178611226
.
#coachasmah
#teamnickhinhussien
#workfromhome
#loseweightfromhomeonline
#kurussebelumraya
#kurussebelumkahwin
#nakkurus
#nakdiet
#dietsihat
#nakkuruscepat
#jubahbesar
#nakcantik
#onlinecoaching
#dietonline
#dietmudah 
#dietsihatmalaysia 
#jomkurus1malaysia 
#jkm 
#dietatkins 
#kurus5kgsebulan 
#tipskurus 
#diettakkuruskurus 😂
#kuruscepat 
#tipsdiet 
#bazarpaknil 
#diet 
#turunberatbadan

MENGALAMI MASALAH ‘BINGE EATER’ ? . Ini mungkin salah satu punca anda tak kurus2 pada tahun 2018. . Insyallah tahun 2019 ini jadikan tahun yg bermakna dalam hidup anda.. mungkin dari saiz XXXL boleh turun kepada saiz L, masyallah itu pun dah sangat awesome utk anda yg memang berbadan besar. . Yang penting ada kesedaran utk jadi lebih sihat, lebih cantik dan lebih kurus.. . Yang mengalami masalah ‘BINGE EATER’ ini yg akan menyebabkan pertambahan berat badan secara berterusan, dan buatkan saiz anda makin membesar. . Dan cara untuk mengelakkan ‘Binge eater’ ni 👇🏼 ✔️ Elakkan dari berlapar berpanjangan ✔️ Belajar utk berhenti makan sebelum kenyang ✔️ Melawan kebosanan yg melanda dgn melakukan aktiviti bukan aktiviti makan 😉 ✔️ Focus pada apa yg anda makan (elakkan sambil menonton tv & main fon semasa makan) . Dan jika anda gagal utk mengelakkan perkara2 di atas, mungkin anda akan terus mengalami masalah yg sama. . Sumber dari fb page Public Health Malaysia dan senior coach program. . #asmahancheta  #youcanloseweightfromhome  #teamcoachasmahancheta  . Coach Asma +0178611226 . #coachasmah  #teamnickhinhussien  #workfromhome  #loseweightfromhomeonline  #kurussebelumraya  #kurussebelumkahwin  #nakkurus  #nakdiet  #dietsihat  #nakkuruscepat  #jubahbesar  #nakcantik  #onlinecoaching  #dietonline  #dietmudah  #dietsihatmalaysia  #jomkurus1malaysia  #jkm  #dietatkins  #kurus5kgsebulan  #tipskurus  #diettakkuruskurus  😂 #kuruscepat  #tipsdiet  #bazarpaknil  #diet  #turunberatbadan 

Pengen kurus aja kok repot 😁
Udah ngeluarin uang bnyak,udah ngurangin makan, tiap hari capek karena harus olah raga rutin, tapi berat badan tetep aja ga mau turun tetep aja gendut 😱

TENANG gk ush bingung Gaes !!!
Kan ada JIANG ZHI TEA, DOUBLE CELLULOSE & CHITIN CHITOSAN yg dalam waktu 1 minggu aja berat badan kamu bisa turun 5 kg, apalagi 4 minggu 😊

SERIUS ???
Ya serius dong !!!
Aman, tanpa efek samping dan ga bikin ketergantungan 😆

Yukk diorder😉
Udah banyak lo yg buktiin ✌
And... Jangan kaget kalo bentar lagi baju dan celana kamu bakal kebesaran semua 😁😁😁 hihihi

Chat aja langsung ya dgn ahlinya.

Untk info selengkap nya tentang produk dan harga produk langsung add contact kami ya kak :) WA: 082363841797

#pelangsingtiens #langsing #gendut #gemuk #penurunberatbadan #pelangsing #pelangsingterampuh #pelangsingtermurah #pelangsingbadan #sedotlemak #diet #dietmayo #dietsehat #pramugari#pramugara #model

Pengen kurus aja kok repot 😁 Udah ngeluarin uang bnyak,udah ngurangin makan, tiap hari capek karena harus olah raga rutin, tapi berat badan tetep aja ga mau turun tetep aja gendut 😱 TENANG gk ush bingung Gaes !!! Kan ada JIANG ZHI TEA, DOUBLE CELLULOSE & CHITIN CHITOSAN yg dalam waktu 1 minggu aja berat badan kamu bisa turun 5 kg, apalagi 4 minggu 😊 SERIUS ??? Ya serius dong !!! Aman, tanpa efek samping dan ga bikin ketergantungan 😆 Yukk diorder😉 Udah banyak lo yg buktiin ✌ And... Jangan kaget kalo bentar lagi baju dan celana kamu bakal kebesaran semua 😁😁😁 hihihi Chat aja langsung ya dgn ahlinya. Untk info selengkap nya tentang produk dan harga produk langsung add contact kami ya kak :) WA: 082363841797 #pelangsingtiens  #langsing  #gendut  #gemuk  #penurunberatbadan  #pelangsing  #pelangsingterampuh  #pelangsingtermurah  #pelangsingbadan  #sedotlemak  #diet  #dietmayo  #dietsehat  #pramugari #pramugara  #model 

LEMAK BAIK???...
..
Dlm meal harian kita kena ade sumber lemak juga tau.. baru complete meal seimbang tau...
..
utk kuruskan badan kita kena ambik lemak yg baik cth 👆👆..
..
Lemak baik bantu utk singkirkan  lemak jahat tau...
..
Kalau prem nak explain pasal lemak nanti 5 posting pun tak cukup tau.. banyak tu...
..
Dlm program KFOC kita ni pun ade 3 topic khas tentang lemak ni tau...
..
Dah readh nak turun berat dgn ilmu yg betul...
..
@coach_prem 📲0125804713
.. #tipsdiet #diet
#meloditv3 #hotfm976 #terlajaklaris #doorgiftbaget #pelaminnikah #mfmirafilzah #kasutmurah #palazzomurah #shawlmurah #shawllabuh #shawlkeknis #dietstartsmonday #jerawatbatu #bfmon #dlmpantang #tipscantik #fattzura #blousewanita #wanitamuslimah #sihatmalaysia #jklm10 #jomkurus1malaysis

LEMAK BAIK???... .. Dlm meal harian kita kena ade sumber lemak juga tau.. baru complete meal seimbang tau... .. utk kuruskan badan kita kena ambik lemak yg baik cth 👆👆.. .. Lemak baik bantu utk singkirkan lemak jahat tau... .. Kalau prem nak explain pasal lemak nanti 5 posting pun tak cukup tau.. banyak tu... .. Dlm program KFOC kita ni pun ade 3 topic khas tentang lemak ni tau... .. Dah readh nak turun berat dgn ilmu yg betul... .. @coach_prem 📲0125804713 .. #tipsdiet  #diet  #meloditv3  #hotfm976  #terlajaklaris  #doorgiftbaget  #pelaminnikah  #mfmirafilzah  #kasutmurah  #palazzomurah  #shawlmurah  #shawllabuh  #shawlkeknis  #dietstartsmonday  #jerawatbatu  #bfmon  #dlmpantang  #tipscantik  #fattzura  #blousewanita  #wanitamuslimah  #sihatmalaysia  #jklm10  #jomkurus1malaysis 

Old you - New you - You decide the path! -- Try the NEW and IMPROVED Raspberry Chocolate Crème Bar from Built Bar today!  This is the raspberry flavor you were looking for!  110 calories, 15g protein, 6g fiber, 4g fat, 4g added sugar. As always, 100% gluten free, nut/peanut free, no wax, no junk, no artificial coloring, all natural flavoring, and 100% delicious! Try it today!

Old you - New you - You decide the path! -- Try the NEW and IMPROVED Raspberry Chocolate Crème Bar from Built Bar today! This is the raspberry flavor you were looking for! 110 calories, 15g protein, 6g fiber, 4g fat, 4g added sugar. As always, 100% gluten free, nut/peanut free, no wax, no junk, no artificial coloring, all natural flavoring, and 100% delicious! Try it today!

When I think about it, I’m sometimes ashamed that my daughter witnessed my self-loathing for so many years. I always preached self-confidence to her but I couldn’t muster up the empathy to embrace it myself because I knew what she didn’t… I was fat and fat was humiliating. When I look at this picture from our family trip in 2016 I know my sweet girl isn’t judging me or ashamed of me. She’s simply looking up to her mom… following my lead… learning how she should feel about her own body. If I could go back I would have seen myself through her eyes and realized that my weight was never the problem. It was my poor self-confidence and terrible self-esteem that was humiliating- not my body. I’m proud of the goals I’ve achieved and continue to work hard towards and I’m proud that my girls can witness my new healthy lifestyle. But I am even more proud that my daughters have a strong mom to look up to. Not because I weigh less, but because I know better. I know that my self-worth and self-confidence is in no way related to the size of my body or societies’ perception of it. And instead of telling them how to have self-confidence ... I can lead by example ♥️
.
.
📸@loving_lessofme_more
.
.
#fitnessmotivation #burnfat #eatclean #diet #fitness #diet_nutritions

When I think about it, I’m sometimes ashamed that my daughter witnessed my self-loathing for so many years. I always preached self-confidence to her but I couldn’t muster up the empathy to embrace it myself because I knew what she didn’t… I was fat and fat was humiliating. When I look at this picture from our family trip in 2016 I know my sweet girl isn’t judging me or ashamed of me. She’s simply looking up to her mom… following my lead… learning how she should feel about her own body. If I could go back I would have seen myself through her eyes and realized that my weight was never the problem. It was my poor self-confidence and terrible self-esteem that was humiliating- not my body. I’m proud of the goals I’ve achieved and continue to work hard towards and I’m proud that my girls can witness my new healthy lifestyle. But I am even more proud that my daughters have a strong mom to look up to. Not because I weigh less, but because I know better. I know that my self-worth and self-confidence is in no way related to the size of my body or societies’ perception of it. And instead of telling them how to have self-confidence ... I can lead by example ♥️ . . 📸@loving_lessofme_more . . #fitnessmotivation  #burnfat  #eatclean  #diet  #fitness  #diet_nutritions 

Wishing the sun was out on this rainy and cold afternoon✨✨🌞🌼 health #fitness #fit #fitnessaddict #fitspo #workout #cardio #gym #train #training #health #healthy #instahealth #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #lifestyle #diet #getfit #cleaneating #eatclean #exercise #naturopath #fitspo #motivation #coastal #coogee #maroubra
Bom dia!!...💕😽 Weekend mode 😎😎
.
Todas as  Sextas, Sábados e Domingos o pequeno almoço de doughnuts estará servido a partir das 10h na @groundburger mas o GB começa a servir hambúrguer as 12h então pode pedir como sobremesa ou fazer um take away para o "chá das cinco"! 🤩 Não apetece sair de casa?...😎 Então pode receber em casa ou no escritório! Basta ver nos nossos stories (nos dias de pop-up) o menu de sabores e info sobre como pedir entrega em Lisboa através da app da Glovo.. 😉💕
#CrushDoughnuts #ShareTheLove

Bom dia!!...💕😽 Weekend mode 😎😎 . Todas as Sextas, Sábados e Domingos o pequeno almoço de doughnuts estará servido a partir das 10h na @groundburger mas o GB começa a servir hambúrguer as 12h então pode pedir como sobremesa ou fazer um take away para o "chá das cinco"! 🤩 Não apetece sair de casa?...😎 Então pode receber em casa ou no escritório! Basta ver nos nossos stories (nos dias de pop-up) o menu de sabores e info sobre como pedir entrega em Lisboa através da app da Glovo.. 😉💕 #CrushDoughnuts  #ShareTheLove 

Não tente apressar nada . No momento certo tudo vai acontecer !
.
.
Consistência 🗝
.
.
.

#bodybuilding #abs #gym #workout #diet #muscle #fitfam #fit #fitness #fitspo #getfit #instafit #instafitness #instagood #shredded #aesthetics #goodmorning #inspiration  #morning  #academia #treino #dieta #musculação #foco #motivação #bomdia  #gratidão #nutricao #gymlife #motivation

Não tente apressar nada . No momento certo tudo vai acontecer ! . . Consistência 🗝 . . . #bodybuilding  #abs  #gym  #workout  #diet  #muscle  #fitfam  #fit  #fitness  #fitspo  #getfit  #instafit  #instafitness  #instagood  #shredded  #aesthetics  #goodmorning  #inspiration  #morning  #academia  #treino  #dieta  #musculação  #foco  #motivação  #bomdia  #gratidão  #nutricao  #gymlife  #motivation 

2019.02.22. 금요일
♦️저녁 03:20시작-03:57종료
- 통밀당단백칩인절미(164kcal)
- 카브라이트 초콜렛카라멜너트(195kcal)
- 닥터리브곤약젤리 수박(5kcal)
- 아몬드5알
⠀⠀⠀⠀⠀
온몸에 힘이없다 왜이러지...
컨디션이 너무 안좋다... 금요일만 되면 이러네...
⠀⠀⠀⠀
#다이어트 #다이어터 #유지어터 #다이어트식단 #다이어트일기 #다이어트계정 #다이어트기록 #다이어트도시락 #다이어트간식 #다이어트그램 #diet #dieter #식단 #식단일기 #식단기록 #식단관리 #식단조절 #직장인다이어트 #직장인다이어터 #빵순이 #떡순이 #빵떡순이 #클린식단
#저녁식단 #통밀당단백칩 #카브라이트 #곤약젤리

2019.02.22. 금요일 ♦️저녁 03:20시작-03:57종료 - 통밀당단백칩인절미(164kcal) - 카브라이트 초콜렛카라멜너트(195kcal) - 닥터리브곤약젤리 수박(5kcal) - 아몬드5알 ⠀⠀⠀⠀⠀ 온몸에 힘이없다 왜이러지... 컨디션이 너무 안좋다... 금요일만 되면 이러네... ⠀⠀⠀⠀ #다이어트  #다이어터  #유지어터  #다이어트식단  #다이어트일기  #다이어트계정  #다이어트기록  #다이어트도시락  #다이어트간식  #다이어트그램  #diet  #dieter  #식단  #식단일기  #식단기록  #식단관리  #식단조절  #직장인다이어트  #직장인다이어터  #빵순이  #떡순이  #빵떡순이  #클린식단  #저녁식단  #통밀당단백칩  #카브라이트  #곤약젤리 

LE PROPRIETÁ BENEFICHE DEL KIWI 🥝

Alimento preferito da grandi e piccini, il kiwi è dunque un frutto di largo consumo ed ha tantissime proprietà benefiche, molto indicate per la salute. ▶️Possiede un contenuto molto alto di vitamina C, superiore addirittura al limone, all’arancia e al peperone. ▶️Ma non solo: è ricco anche di potassio e vitamina E, Rame, ferro e vitamina C, che combinate insieme, conferiscono al kiwi caratteristiche antisettiche e antianemiche. ▶️Notevole in esso è anche la presenza di minerali e proprio questa particolarità rimineralizzante, è in grado di regolare la funzionalità cardiaca e la pressione arteriosa. ▶️Possiede anche un’azione rinfrescante, dissetante e diuretica, potenzia le difese immunitarie e protegge la parete vascolare.

LE PROPRIETÁ BENEFICHE DEL KIWI 🥝 Alimento preferito da grandi e piccini, il kiwi è dunque un frutto di largo consumo ed ha tantissime proprietà benefiche, molto indicate per la salute. ▶️Possiede un contenuto molto alto di vitamina C, superiore addirittura al limone, all’arancia e al peperone. ▶️Ma non solo: è ricco anche di potassio e vitamina E, Rame, ferro e vitamina C, che combinate insieme, conferiscono al kiwi caratteristiche antisettiche e antianemiche. ▶️Notevole in esso è anche la presenza di minerali e proprio questa particolarità rimineralizzante, è in grado di regolare la funzionalità cardiaca e la pressione arteriosa. ▶️Possiede anche un’azione rinfrescante, dissetante e diuretica, potenzia le difese immunitarie e protegge la parete vascolare.

Food sensitivities can cause a wide range of SYMPTOMS/disorders and can be as mild as bloating and as server as anaphylaxis. CONDITIONS by adverse food reactions include asthma, arthritis, IBS, migraine, excema. NON-SPECIFIC symptoms, fatigue, headaches, difficulty losing weight, food addictions, trouble concentrating. The food stats antibody assessment offers a useful tool for detecting foods causing gastrointestinal/mucous membrane reactions. The results are patient specific, easy, precise and effective and a great starting point for dietary manipulation. IgA antibodies are produced in the greatest quantity in a day. This is one of the most important antibodies as it is the bodies first line of defence against viruses and bacteria. Testing for IgA antibodies against specific foods may be raised when the lining of the intestinal tract/mucous membrane become inflamed/damaged. Individuals with Crohn’s disease/ulcerated colitis, even those with suspected leaky gut may benefit from Enzyme-linked Immunosorbent Assay testing. The IgA 96 antibody test can be ordered here info@thebodyfitmethod.com.au
.
#functionalhealth #functionalmedicine #healthcoach #holistichealth #perthblogger #perthfitfam #foodtesting #allergies #foodallergies #guthealth #leakygut #fatloss #health #wellbeing #nutrition #perthhealth #integrativehealth #pathology #integrativenutrition #ibs #chronsdisease #bloating #perthfitness #perthwellness #healthyliving #fitnesshealthwellbeing #diet #healthjourney #healthandfitnessjourney #preventativehealth

Food sensitivities can cause a wide range of SYMPTOMS/disorders and can be as mild as bloating and as server as anaphylaxis. CONDITIONS by adverse food reactions include asthma, arthritis, IBS, migraine, excema. NON-SPECIFIC symptoms, fatigue, headaches, difficulty losing weight, food addictions, trouble concentrating. The food stats antibody assessment offers a useful tool for detecting foods causing gastrointestinal/mucous membrane reactions. The results are patient specific, easy, precise and effective and a great starting point for dietary manipulation. IgA antibodies are produced in the greatest quantity in a day. This is one of the most important antibodies as it is the bodies first line of defence against viruses and bacteria. Testing for IgA antibodies against specific foods may be raised when the lining of the intestinal tract/mucous membrane become inflamed/damaged. Individuals with Crohn’s disease/ulcerated colitis, even those with suspected leaky gut may benefit from Enzyme-linked Immunosorbent Assay testing. The IgA 96 antibody test can be ordered here info@thebodyfitmethod.com.au . #functionalhealth  #functionalmedicine  #healthcoach  #holistichealth  #perthblogger  #perthfitfam  #foodtesting  #allergies  #foodallergies  #guthealth  #leakygut  #fatloss  #health  #wellbeing  #nutrition  #perthhealth  #integrativehealth  #pathology  #integrativenutrition  #ibs  #chronsdisease  #bloating  #perthfitness  #perthwellness  #healthyliving  #fitnesshealthwellbeing  #diet  #healthjourney  #healthandfitnessjourney  #preventativehealth 

Güzel bi Pazar çok güzel bi Pazar çok çok güzel bi Pazar baya baya güzel bi Pazar...💫

Güzel bi Pazar çok güzel bi Pazar çok çok güzel bi Pazar baya baya güzel bi Pazar...💫

Happy Valentine’s Day everyone 💕
-
let’s do a throwback because I have to keep myself distracted lol my eyes can’t be looking at the road ( I’m currently going on an adventure) my husband driving gets me car sick 😷 the way he drive is like being on a movie from fast and furious 😂
-
anyway can’t believe that I’ve been on this fitness journey for two years now, & it’s been a roller coaster ride. 😩 also it’s going to be a year since I got my tummy tuck , & I’m so glad that I have managed to keep my weight stable . I think that’s one of hardest because I’m lifting weights & the first thing on my mind is “oh I’m going to gain weight “ but surprisingly I haven’t which is good I guess. 🤷🏽‍♀️
-
I remember back than I would have in my closet is just black clothing to hide the way I look . I wasn’t comfortable with my own body . & now I’m so confident in different colors of leggings / crop tops etc...I’m so proud of how far I came . By sharing my journey I really do hope I inspire moms or women that are in same boat. ❤️
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#bodypositive #bodygoals #bodytransformation #transformation #workinprogress #weightlossjourney  #weightlosstransformation #weightloss #tummytuck #beforeandafter #bodybuilder #dedication #health #diet

Happy Valentine’s Day everyone 💕 - let’s do a throwback because I have to keep myself distracted lol my eyes can’t be looking at the road ( I’m currently going on an adventure) my husband driving gets me car sick 😷 the way he drive is like being on a movie from fast and furious 😂 - anyway can’t believe that I’ve been on this fitness journey for two years now, & it’s been a roller coaster ride. 😩 also it’s going to be a year since I got my tummy tuck , & I’m so glad that I have managed to keep my weight stable . I think that’s one of hardest because I’m lifting weights & the first thing on my mind is “oh I’m going to gain weight “ but surprisingly I haven’t which is good I guess. 🤷🏽‍♀️ - I remember back than I would have in my closet is just black clothing to hide the way I look . I wasn’t comfortable with my own body . & now I’m so confident in different colors of leggings / crop tops etc...I’m so proud of how far I came . By sharing my journey I really do hope I inspire moms or women that are in same boat. ❤️ - - - - - - - - - - - #bodypositive  #bodygoals  #bodytransformation  #transformation  #workinprogress  #weightlossjourney  #weightlosstransformation  #weightloss  #tummytuck  #beforeandafter  #bodybuilder  #dedication  #health  #diet 

🌹 Hold fast to dreams,
For if dreams die
Life is a broken-winged bird,
That cannot fly.🎯
.
.
.
. . .
. .
.
❤️ Happy Valentines Day 🌹 Since 6 years Iam in a Open Relationship with💍 { Comitted to } My Beard & Fitness 💪🏻
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:
.🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫
..
.
.
..
.
..
.
.
.
.
.
.
..
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
:
.
..
.
.
..
.
..
.
.
.
.
.
.
..
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:
.
..
.
.
..
.
..
.
.
.🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
.
.
.
..
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:
.
..
.
.
..
.
..
.
.
.
.
.
.
..
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:
.
..
.
.
..
.
..
.
.
.
.
.
.
..
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:
.
..
.
.
..
.
..
.✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️
.
.
.
.
.
..
..
.
.
.
.
.
.
.
#fitness #fit #workouts #fitnessmotivation #muscle #gymlife #gymdiet #diet #gymtime #bodybuilding #abs #gymshark #healthy #physique #muscle #fitindia #workoutmotivation #bodybuilder #body #motivation #gymgirl. #gym #workout #Indian #gymaddict #fitfam #fitnessmodel #gymrat #bodybuildingmotivation #shredded #gymmotivation

🌹 Hold fast to dreams, For if dreams die Life is a broken-winged bird, That cannot fly.🎯 . . . . . . . . . ❤️ Happy Valentines Day 🌹 Since 6 years Iam in a Open Relationship with💍 { Comitted to } My Beard & Fitness 💪🏻 . . . . . . . . . . . . . . . . : .🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫🛫 .. . . .. . .. . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ : . .. . . .. . .. . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : . .. . . .. . .. . . .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 . . . .. .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : . .. . . .. . .. . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . .🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎🕎 . . . . . . . . . . . : . .. . . .. . .. . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : . .. . . .. . .. .✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️ . . . . . .. .. . . . . . . . #fitness  #fit  #workouts  #fitnessmotivation  #muscle  #gymlife  #gymdiet  #diet  #gymtime  #bodybuilding  #abs  #gymshark  #healthy  #physique  #muscle  #fitindia  #workoutmotivation  #bodybuilder  #body  #motivation  #gymgirl . #gym  #workout  #Indian  #gymaddict  #fitfam  #fitnessmodel  #gymrat  #bodybuildingmotivation  #shredded  #gymmotivation 

CALORIE DEFICIT IS THE KEY! 
Just ask the transformation experts @equalution

CALORIE DEFICIT IS THE KEY! Just ask the transformation experts @equalution

Its competition time with @footcandy.sa 👟🍬
- Follow @footcandy.sa, @ryan.deridder
- Like this post
- Tag 3 friends in the comments (*NB Tag as many people as you want, each 3 tags is an entry)
- Share on your story and news feed for extra entries as well 
Winner to be announced end of February 2019 🍾 🎉🥳 (P.S. You can choose any pair of kicks from our page)
-
#progress  #fit #fitspo #fitness #fitnessmodel #fitnessaddict #tflers #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #health #healthy #active #strong #motivation #determination #lifestyle #diet #getfit #cleaneating #eatclean #exercise #abs #shredded #aestetic #photooftheday #instagood

Its competition time with @footcandy.sa 👟🍬 - Follow @footcandy.sa, @ryan.deridder - Like this post - Tag 3 friends in the comments (*NB Tag as many people as you want, each 3 tags is an entry) - Share on your story and news feed for extra entries as well Winner to be announced end of February 2019 🍾 🎉🥳 (P.S. You can choose any pair of kicks from our page) - #progress  #fit  #fitspo  #fitness  #fitnessmodel  #fitnessaddict  #tflers  #workout  #bodybuilding  #cardio  #gym  #train  #training  #health  #healthy  #active  #strong  #motivation  #determination  #lifestyle  #diet  #getfit  #cleaneating  #eatclean  #exercise  #abs  #shredded  #aestetic  #photooftheday  #instagood